Genie (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bernard Bottle heeft het zo druk met zijn werk dat hij zijn huwelijk met Julie en zijn verplichtingen jegens zijn familie...
Genie

Genie

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 29 min

Bernard Bottle heeft het zo druk met zijn werk dat hij zijn huwelijk met Julie en zijn verplichtingen jegens zijn familie uit het oog is verloren. Wanneer hij de verjaardag van zijn dochter Eve slechts twaalf dagen voor Kerstmis mist, vraagt Julie om een proefscheiding, waarna Bernards tirannieke baas hem moet ontslaan. Moedeloos en alleen stoft Bernard een juwelenkistje af en laat onbedoeld de fee Flora los, waardoor een reeks avonturen in gang wordt gezet terwijl hij vecht om zijn familie terug te krijgen en de magie van onverwachte vriendschap ontdekt.

Humoristisch Lichtvoetig Familiedrama Kerstsfeer Kersttijd Thuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading