It Lives Inside (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sam, een Indiaas-Amerikaanse tiener, woont in een idyllische buitenwijk met haar conservatieve moeder en haar...
It Lives Inside

It Lives Inside

Drama Horror
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 35 min

Sam, een Indiaas-Amerikaanse tiener, woont in een idyllische buitenwijk met haar conservatieve moeder en haar geassimileerde vader. Haar culturele onzekerheden groeien door haar vervreemde vriendin Tamira, die op mysterieuze wijze altijd een lege pot bij zich draagt. In een moment van woede breekt Sam Tamira's pot en ontketent een oude Indiase demonische kracht die Tamira ontvoert. Sam gaat op zoek naar Tamira en volgt het spoor van een jongeman die een dodelijk ritueel heeft uitgevoerd, totdat de demonische entiteit het op haar gemunt heeft. Sam moet samenwerken met haar ouders en een sympathieke leraar om Tamira te redden en een einde te maken aan de terreur van de demon.

Spanning Tienerangst Bovennatuurlijk Culturele identiteit Duistere sfeer Moderne tijd Indiase gemeenschap

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
It Lives Inside Soundtrack

It Lives Inside Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading