Black Noise (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een eliteteam van veiligheidsagenten wordt ingezet om een belangrijke persoon te redden op een exclusief eiland. Ze...
Black Noise

Black Noise

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 22 min

Een eliteteam van veiligheidsagenten wordt ingezet om een belangrijke persoon te redden op een exclusief eiland. Ze ontdekken daar dat er niemand is: de wijken zijn verlaten en de straten griezelig leeg. Als ze het eiland verder binnendringen, wordt de groep geconfronteerd met gemaskerde schutters, dodelijke, onbekende technologie en een onbekend dreunend geluid dat onontkoombaar is. Naarmate de dreiging groter wordt, neemt het geluid toe in volume en dodelijke neveneffecten. De reddingsmissie ontwikkelt zich tot een wanhopige poging om te overleven, te ontsnappen aan het eiland en de sinistere aanwezigheid die hen kwaad wil doen.

Spanning Mysterie Gemaskerde schutters Eiland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading