5 Senses of Fear (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 5 Senses of Fear bestaat uit vijf korte thrillers. Smell: Er staat een mysterieuze verkoopster voor de deur die...
5 Senses of Fear

5 Senses of Fear

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 24 min

5 Senses of Fear bestaat uit vijf korte thrillers. Smell: Er staat een mysterieuze verkoopster voor de deur die hem een dodelijk geurtje aanbiedt. Sight: Een optometrist ontwikkelt een machine waarmee hij de visioenen kan opslaan en overbrengen op anderen. Touch: Na een auto-ongeluk dwaalt een blinde jongen alleen door onbekend terrein. Taste: Een slimme hacker gaat op sollicitatiegesprek bij een geheimzinnig bedrijf. Hearing: Een groep vrienden doet onderzoek een liedje waarvan iedereen dacht dat het verloren was gegaan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 5 Senses of Fear aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond het een bijzondere film om te kijken. Het bestaat uit 5 kleinere filmpjes met veel horror. Alle filmpjes gaan uit van een zintuig.
De filmpjes hadden een goede verhaallijn en er speelden goeie acteurs in. Het kwam af en toe wat amateuristisch over, maar dat mocht niet baten. Wat mij opviel was dat in sommige filmpjes dezelfde acteurs voorkwamen met dezelfde rollen. Dan leek het alsof de filmpjes overliepen maar dat is niet zo.
Als je van horror houdt en films met een duidelijke verhaallijn, is dit zeker een aanrader.

Reviews

Rob
Over de gehele linie; matig. Daarentegen heb ik me er wel mee geamuseerd en een zesje is het toch wel waard. Voor mij is het tweede verhaal 'see', de zwakste. Alle 5 de verhalen worden maar summier uitgewerkt waardoor er weinig spanning te bekennen is. Toch leuk om eens gezien te hebben.
loading