Kijk nu Vader met Vier Kinderen op Zee op MovieMAX: NEDERLANDS GESPROKEN. Net als de hele familie druk is met het aanstaande huwelijk van Sos en Peter, krijgt vader de opdracht om Skipper, Peters stiefvader, te helpen. Skipper heeft een bijzonder schip, de Valborg, waar veel weeskinderen een tijd op doorbrengen om het varen onder de knie te krijgen. Maar de Valborg is ernstig aan een opknapbeurt toe, alleen ontbreekt daarvoor het geld. Maar... als Skipper nu de eerste prijs wint op een botenwedstrijd, dan kan de renovatie doorgaan. - Vader met Vier Kinderen op Zee
×
Vader met Vier Kinderen op Zee
NEDERLANDS GESPROKEN. Net als de hele familie druk is met het aanstaande huwelijk van Sos en Peter, krijgt vader de opdracht om Skipper, Peters stiefvader, te helpen. Skipper heeft een bijzonder schip, de Valborg, waar veel weeskinderen een tijd op doorbrengen om het varen onder de knie te krijgen. Maar de Valborg is ernstig aan een opknapbeurt toe, alleen ontbreekt daarvoor het geld. Maar... als Skipper nu de eerste prijs wint op een botenwedstrijd, dan kan de renovatie doorgaan.
×
Reviews (1)Vader met Vier Kinderen op Zee
Geschreven door: Max
   31-03-2014
Ik heb deze film aan mijn zoon laten zien en hij vond hem echt fantastisch. Een echte aanrader deze film. Ik zal maar geen spoilers gooien, maar het einde is het beste van allemaal. En dat vonden mijn kinderen Jan, Perta, Junior, Kees, Marisa ook. En kids, jullie papa houdt van jullie.
Schrijf zelf een review
loading