Kijk nu Pain and Gain op MovieMAX: De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een groep personal trainers uit Miami in de jaren negentig. Ze bedenken een bizar crimineel plan om snel rijk te worden dat compleet uit de hand loopt en in een moord eindigt. Dectective Ed Du Bois krijgt de taak om de zaak op te lossen wanneer de politie van Miami hier niet in slaagt. - Pain and Gain
×
Pain and Gain
De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een groep personal trainers uit Miami in de jaren negentig. Ze bedenken een bizar crimineel plan om snel rijk te worden dat compleet uit de hand loopt en in een moord eindigt. Dectective Ed Du Bois krijgt de taak om de zaak op te lossen wanneer de politie van Miami hier niet in slaagt.
×
Reviews (10)Pain and Gain
Geschreven door: Anoniem
   27-03-2014
Spannende en onderhoudende film met een sterke Mark Wahlberg.
Geschreven door: Anoniem
   18-03-2014
Het verhaal schijnt ten dele op waarheid te zijn gebaseerd. Marc Schiller, de man achter het personage Victor Kershaw, schijnt dus inderdaad te zijn overreden en is vervolgens in een coma belandt.
Geschreven door: Anoniem
   08-02-2014
Je zou er meer van verwachten vooral na de trailer bekeken te hebben. Vond hem behoorlijk tegenvallen.
Geschreven door: Anoniem
   05-02-2014
Ik vond het een grappige waargebeurde film. Het is wat je verwacht van de film. Ik vond het grappig omdat de speler waarvan je weet dat hij de agressieve soldaat of moordenaar speelt, nu ineens een grote miet was. Ook wat ze verzinnen of te gaan ondernemen is zo ondoordacht. Echt supergrappig. Hele leuke film, zeker het kijken waard.
Geschreven door: Geert
   04-02-2014
Een gangsterfilm met de nodige speed. 3 gespierde trainers hebben een idee om snel rijk te worden: een rijke kidnappen en verplichten om al zijn/haar bezittingen aan hen over te maken. Wanneer hun oog gevallen is op een bepaalde klant in de fitness, gaan ze van start. Al gauw loopt alles uit de hand als blijkt dat de gekidnapte niet snel toegeeft en daarbij nog eens te weten komt wie de kidnappers zijn. Eens de transacties zijn gebeurd moet hij dus uit de weg worden geruimd. De 3 mannen leven er op los, niet wetende dat hun moordpoging mislukt is en het slachtoffer zal alles doen om zijn bezittingen terug te krijgen. Vanaf nu worden ze gevolgd door een privé detective. Wanneer de drang naar nieuwe kicks te hoog wordt beslissen ze om nogmaals toe te slaan, ....dan gaat het helemaal mis. De film is gebaseerd op waargebeurde feiten, straf dat er zulke mensen rondlopen op deze planeet :-). The Rock geeft wel een grappig tintje ad film met zijn personage.
Geschreven door: Anoniem
   27-01-2014
Een hele leuke film, alleen had ik hem wat grappiger verwacht. Maar uiteindelijk is die helemaal niet grappig maar toch een goed waargebeurd verhaal. Als je wilt lachen moet je deze film niet kijken, als je een goed waargebeurd verhaal wil zien dan moet je gewoon kijken.
Geschreven door: Emile
   24-01-2014
Deze film is precies wat je denkt, maar dan nog net wat meer. Wat gebeurt er als een stel kerels die niet al te slim zijn ervan overtuigd raken dat ze de hele wereld aankunnen? Pain and Gain is wat je dan krijgt. Terwijl de film kijkt, vergeet niet dat het een waargebeurd verhaal is. Als je op zoek bent naar een lekkere op-de-bank-vrijdag-avond-film zou ik deze afraden, maar als je bereid bent de context mee te nemen in de overweging, dan laat de film een kant van de maatschappij zien die niet vaak op deze manier in beeld komt. Mensen doen de gekste dingen, en deze film is een goed voorbeeld voor wat er kan gebeuren als mensen ergens in kunnen/willen/moeten geloven om hun wereld draaiende te houden. Al met al, een redelijke film zowel schokkend als grappig is.
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2014
Het verhaal schijnt ten dele op waarheid te zijn gebaseerd. Marc Schiller, de man achter het personage Victor Kershaw, schijnt dus inderdaad te zijn overreden en is vervolgens in een coma beland. Het feit dat Michael Bay, Lugo (Wahlberg) en vrienden neerzet als een komische eenheid valt uiteraard niet in goede aarde (zacht uitgedrukt) bij hen die weten wat er werkelijk achter dit verhaal schuilt. Ik denk dat als je door de komische vertolking heen kijkt je op zich de film wel zou kunnen waarderen al is het alleen maar om het verhaal op zich. Film-technisch gezien is Michael Bay in staat om de kijker mooie shots voor te schotelen, maar de nadruk die hij legt op dingen die eigenlijk die nadruk niet verdienen zorgen ervoor dat je je als kijker juist daar aan kan gaan ergeren.
Geschreven door: Joyce
   20-01-2014
Met een retegoede cast op de voorkant zou je denken dat er niets mis kan gaan? Echter deze film vond ik gewoon zonde van mn geld. Qua genre staat er genoemd dat het een komedie zou moeten zijn, geloof niet dat ik één keer gelachen heb, want de grapjes zijn echt te fake. Het is erg zonde dat het verhaal niet uit de verf is gekomen, het acteren hield niet echt over, dus met andere woorden ik zou deze film nooit aanraden aan iemand.
Geschreven door: Anoniem
   19-01-2014
Voor Mark Wahlberg een film erg onder zijn niveau. Een film die hoge verwachtingen schept bij de trailer maar in de werkelijkheid erg teleurstellend is. Verhaal is slap, acteerwerk en geloofwaardigheid ook erg mager. En de actie valt vies tegen. Door veel zware mannen en mooie gemaakte dames krijg je helaas nog geen goede film, ook niet als je er een paar A-namen bij zet voor een (deel) rol!
Schrijf zelf een review
loading