You're Next (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een familieweekend in het buitenhuis van de Davidsons wordt wreed verstoord als er een stel mysterieuze verschijningen...
You're Next

You're Next

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 30 min

Een familieweekend in het buitenhuis van de Davidsons wordt wreed verstoord als er een stel mysterieuze verschijningen opduikt. De gemaskerde figuren zijn gewapend met bijlen en hebben duidelijk weinig goeds in de zin. De familie zit als een stel ratten in de val. Maar net als het gezelschap verwacht ver van de buitenwereld een gruwelijke dood te gaan sterven, ontpopt één gast van de familie zich tot de meest meedogenloze moordenaar van allemaal.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om You're Next aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sandra
Dit was echt een top film ! Spanning van het begin tot het eind ! Goed geacteerd ! Wij hebben de film 2 keer gekeken en hij blijft boeien. Zoek je een echte triller zou je deze moeten kijken! Het enige min puntje is dat het erg donker is opgenomen, maar dat zie je wel vaker bij dit soort films.

Reviews

Jaco
Lang gewacht tot deze film eindelijk te huur was. De trailer maakte het dat ik stond te springen om deze film te zien. Maar....wat een tegenvaller. In de trailer heb je ook meteen de (overtrokken) spannendste stukken gezien. Ik vond de film eigenlijk geen spanning hebben. Het komt neer op snel iedereen 1 voor 1 afslachten en that's it. Het plot zag ik ook al een half uur vooraf aankomen. Dus voor mij een zware tegenvaller.
Anoniem
Topfilm, maar wel raar eind
Davy
Is een goede film en spannende film. Der zit meer in dan wat je ziet. Eind is super en actie zit er goed in. Net wat ik wou zien echt een superfilm.
loading