Kick-Ass 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de...
Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 39 min

Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen. Net als ze het verschil beginnen te maken in de straten, verzamelt 's werelds eerste superslechterik, Red Mist, zijn eigen verbond van slechteriken en heeft een plannetje klaar om Kick-Ass en Hit Girl te laten boeten voor wat ze met zijn vader gedaan hebben.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kick-Ass 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Helemaal geweldig :)

Reviews

Anoniem
De film lijkt een verplichte en (te) bedachte sequel vanwege het enorme succes van deel 1. De rol van Big Daddy door Nicolas Cage wordt echter node gemist. Veel grover van taal (onnodig) is deze trouwens ook.
Desondanks best wel met enig plezier gekeken, maar echt een stuk minder dan de eerste en zeer leuke Kick Ass.
Anoniem
This has got to be one of the best B- Stupid Superhero Film's ever made so I'll give it my Top 10 B- Stupid Superhero Film Nomination Candidate Of The Year Award... From swing of the bat or rather her foot and fist in your face their is great action, humor and even acting for its genre since a lot of people hate fake c- shit. Their being like no plot one doesn't have to sit and suck on all the bad plots made in such genres, it's just go in and KICK ASS! Woohoo, finally, from one of my own role models: Always K.I.S.S. for these genres without lose hose suck hurl so bad. The costumes are also not D- Grade and without it being too LARPY everyone pulls it out and bashes each other on the head without being too insulting just nicely...
Anoniem
Ik heb een tijd terug het deel hiervoor gezien. Nu gaat mijn voorkeur meer uit naar dit deel. Je kan goed in de verhaallijn komen als je deel 1 niet gezien hebt. Je kan blijven kijken, steeds opnieuw en het verveelt je nooit.
Anoniem
Ik vond dat deze film niet echt om Kick-Ass draaide maar meer om Hit Girl en dat vond ik best jammer. Mijn broertjes vonden hem ook tegenvallen. Maar voor een leuk avondje met kinderen van 12+ is deze film net leuk, maar voor boven de 14 jaar wordt deze film te kinderachtig hebben wij bevonden. Maar wij hebben van deze avond toch genoten en er zit wel humor in
Anoniem
Deel 1 was beter
Anoniem
Ik vond deze film echt wel het kijken waard.
Het is een heerlijke film om naar te kijken, omdat de film tot het einde door vol met actie zit verveel je je geen enkel moment. Hij is ook een goeie aansluiter van kick-ass 1 daarom een dikke 4.
Anoniem
Deel 1 vond ik leuker
Anoniem
Kick-Ass deel 2 is een leuke film, maar helaas niet zo leuk als deel 1. Ook is deel 2 een stuk agressiever
en grover dan deel 1 dit is daarom zeker geen film voor jonge kinderen.
De film zelf is wel leuk. Ja je moet een beetje van dit soort onzin films houden maar hoe dan ook
Kick-Ass deel 2 kijkt wel lekker weg en is vermakelijk en ook soms ook wel grappig ook de nieuwe personages zoals Colonel Stars and Stripes en Dr. Gravity zijn geweldig. Kick-Ass deel 2 is leuk, mits je van dit types films houdt. Dus een beetje onecht en over de top, maar is zeker het kijken waard en daarom krijgt de deze film van mij een 7,5.
Anoniem
Ik vond dat deze film niet echt om Kick-Ass draaide maar meer om Hit Girl en dat vond ik best jammer. Mijn broertjes vonden hem ook tegenvallen. Maar voor een leuk avondje met kinderen van 12+ is deze film net leuk, maar voor boven de 14 jaar wordt deze film te kinderachtig hebben wij bevonden. Maar wij hebben van deze avond toch genoten en er zit wel humor in.
loading