World War Z (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een virus verandert mensen in moordlustige zombies die de aarde overspoelen. Voormalig VN-onderzoeker Gerry Lane moet...
World War Z

World War Z

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 51 min

Een virus verandert mensen in moordlustige zombies die de aarde overspoelen. Voormalig VN-onderzoeker Gerry Lane moet de VN helpen om een vaccin te vinden. Hij vergt het uiterste van zichzelf om de mensheid te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om World War Z aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond dit een hele leuke film.
Er kwam lekker veel actie in voor een daar ga ik altijd op het punt je van mijn stoel zitten. De personages spelen ook heel goed, de special effects waren supermooi maar vooral de lucht leek echt. De wapens zijn ook heel goed gemaakt .

Reviews

Nicole
Een zeer verassende, spannende en boeiende actie/horrorfilm waarbij de hoofdrol gespeeld wordt door Brad Pitt. De gehele cast zet een zeer overtuigende rol neer. De verhaallijn is vanaf de eerste minuut al boeiend. De visual en special effecten zien er perfect uit en goed uit. Lekker veel actiescènes en heel apart en extra spannend vond ik dat de Zombies erg snel zijn in deze film, wat normaal in een zombiefilm niet voorkomt. Ben zeker positief en blij verast door deze film en Brad Pitt eens in een horrorfilm is genieten. Zeker waard om gekeken te worden. Top!
Anoniem
Echt geweldig
Anoniem
Spannend vanaf het begin. Brad Pitt komt geloofwaardig over..
Anoniem
Goede zombie/actiefilm. Niet echt eng omdat deze zombies zo snel zijn dat er geen moment is om spanning op te bouwen zoals bij TWD ;) maar toch wat schrikmomentjes. Al met al best wel de moeite waard
Anoniem
Heel leuk
Anoniem
Topfilm.
Anoniem
Een spannende film met zo nu en dan ook een schrikmoment. De spanning is soms om te snijden en de beelden zijn erg mooi. De film is wel wat ongeloofwaardig aangezien de hoofdpersoon ineens allerlei taken van een arts met een specifieke expertise over weet te nemen... Al met al een leuke film om te kijken en je ogen zullen zeker gedurende de gehele film aan het beeld gekluisterd blijven!
Anoniem
Ik dacht dat meer actie was maar nee
Anoniem
Erg goede film, waarbij er sprake is van een goede balans tussen spannings- en 'rust'-momenten. Hierdoor blijft de film van begin tot einde enorm boeien. Ook aan te raden voor mensen die niet zo erg van zombie films houden.
Anoniem
Heerlijk verhaal, ook als je geen horrorfan bent. Mooi bedacht met een angstaanjagend sausje.
Anoniem
Matig, zeer voorspelbare film. Zou Brad langs de zombies komen? Deze momenten blijven op het moment wel spannend. Leuke wegkijkfilm, geen blijvertje.
Anoniem
Ik vond dit een erg goeie en spannende film! Mooie film met mooie beelden. De film duurt erg lang, maar dat is bij deze film geen probleem. Kortom: Een spannende meeslepende en niet te enge film! Ik kan hem iedereen aanraden!
Anoniem
Aardige film
Anoniem
Een zeer goede film. Angstaanjagend, krijg je slapeloze nachten van. Een zeer goede film met Brad Pitt, een van zijn betere films.
Thomas
Zeer goede en spannende actie-horrorfilm. Goed opgebouwd verhaal waarbij over het algemeen de hele film spannend blijft. In het laatste kwartier wordt de spanning constant vastgehouden. Als je van actie en horror houdt is dit minimaal een 8 waard. Het is zeker een aanrader.
Roy
Actie-zombiefilm uit de Hollywood fabriek. Amerikaan redt Amerika en de rest van de wereld van de zombies. Glad maar goed gemaakt. Film dut in het middenstuk een paar keer in waardoor de spanning wat wegebt.
De climax in het lab met het anti-serum is wel erg gemakkelijk en onwaarschijnlijk , zoveel keuze en toevallig pakt hij bet goede potje dit is ongeveer het zelfde als de hoofdprijs in de Lotto te winnen.

Toch een uitstekende film waarmee je je prima mee kunt vermaken.
Anoniem
Leuke film, zeker de moeite waard om te kijken
Anoniem
Leuke amusante film maar wel voorspelbaar einde.
Anoniem
Supergoed
Anoniem
Spannende film. Boeiend vanaf het begin. Verrassend verhaal. Topper wat mij betreft
Anoniem
Niet goed gelezen vooraf dus niet wetend dat het over zombies gaat (niet mijn favoriete genre) begonnen met de film. In het begin een prima spanning, bij de eerste zombie het gevoel van deceptie maar op het eind een heel tevreden gevoel. Kortom, gewoon een keer kijken!
Anoniem
We vonden dit vanaf de eerste minuten al superspannend.
We zaten vanaf het begin tot het eind op het puntje van de bank.
Dus een echte aanrader!
Anoniem
Meeslepende actie- en horrorthriller
Marc
Vanaf het eerste moment spannend en boeiend. Dit blijft de hele film zo. Wel een hoog zombiegehalte, maar niet storend. Goed acteerwerk. Goede opbouw in de film. Een echte aanrader voor wie van actie en spanning houdt.
Anoniem
Zeer goed. Verrassende, boeiende film
Anoniem
Heel gaaf een aanrader!
Anoniem
Ondanks dat het de zoveelste zombiefilm is, is deze film toch wel aardig. Brad Pitt zet weer een goede rol neer. De rest van de cast blinkt niet heel erg uit. Wat op zich wel apart is, is dat uit de film nou niet duidelijk wordt waarom nou juist Pitt degene is die zo bijzonder is dat hij per se gered moet worden en waarom hou nou juist op pad gestuurd moet worden om de wereld te redden. Het historische aspect wordt niet uitgelegd en uit de film blijkt nou ook niet direct waarom hij zo bijzonder is. Verder een erg vermakelijke film.
Anoniem
This was an excellent play on Humanity and the times we are suffering in, again, since Zombies and other undead do not fail to symbolize Human Species most definitely, though it does not lack its Humanitarianism... The acting and action and battle scenes are also shocking, stunning and speedful... not that I'm poking fun at speed of Zombie motion humor since they actually jerk and spastic fit nicely while walking and running but not sprinting so they do not lack that part of dead brain cells, a little bit more convincing than just no teenager bwain cells... It's one of his best I think and I hope there are more and more and more to come though not that death of their Humanity's again...
Anoniem
Vette film
Anoniem
Ik vond deze film echt super!!
Anoniem
Had er veel van verwacht van deze film, mede gezien door de recensies.
Echter alleen de aanwezigheid van een zekere Pitt maakt de film nog geen topper. Ik vond het zonde van mijn moviepoints en deze film komt zeer zeker in de top 10 van slechte films.
Jander
Goede zombiefilm, het verhaal is wat simpel, maar ondanks dat is het toch zeker nog een goede film.
Anoniem
Goed verhaal en mooie kwaliteit!
Anoniem
Super cool!
Anoniem
Leuk.
Sandra
Mooie film! Het begin is echt helemaal geweldig! Daarna kakt hij even een beetje in, maar dat haalt hij later weer dubbel en dwars in! Alles bij elkaar is het een film die je moet kijken al vinden wij de naam horror wel een beetje ver gezocht. Zeker de moeite waard!
Anoniem
Er zijn tussendoor voldoende rustmomenten ingebouwd, al is het zonde dat deze niet worden aangegrepen voor meer karakter- of plotverdieping. Vooral de aanwezigheid van een volhardende Israëlische militair wordt te weinig benut. Opvallend is bovendien de vrijwel geheel bloedeloze uitvoering en het minimum aan schrikeffecten. Er wordt al gesproken over een vervolg, maar World War Z is niet het allesomvattende, epische startschot van een verfrissende en nieuwe zombiereeks.

Kortom, heb je niks te doen op die regenachtige zondagmiddag, huur deze film en je vermaakt je wel, het is echter geen thuis-blijf-kaliber.
Anoniem
Ook een goede film. Geef een 9.
Lia
Echt een goede film. Er zit een mooi verhaal in en super special effects.
Echt de moeite waard
Anoniem
Ik ben niet zon sci-fi/zombiefilm fan, maar deze is vet gemaakt en ik heb steeds op het puntje van m'n stoel gezeten. Deed me soms een beetje denken aan I am Legend.
Anoniem
Een adembenemende actiefilm die het bekijken zeker waard is op het puntje van je stoel.
Anoniem
Beetje langdradig, maar wel vermakelijk.
Anoniem
Zeer goede special effects en een leuke manier om het uitgekauwde zombiethema nieuw leven in te blazen. Maar door de realistische omgevingen en tijdslijn is de manier hoe mensen besmet raken en veranderen erg overdreven en niet echt passend in de sfeer van de film. Ook zeker geen glansrol voor superster Brad Pitt. Wel de moeite waard voor als het koud is en regent buiten.
Toine
Genoten van de film, al ben ik over het algemeen geen fan van zombiefilms. Er zat toch genoeg spanning in het verhaal om te genieten van de film. Mooie prestatie neergezet door Brad Pitt.
Anoniem
Deze had alles wat wij er van hadden verwacht. Spanning, geen vervelend moment. ging van begin tot eind door. Echt wel een aanrader vonden wij, heb het hier en daar al laten vallen dat ze hem wel konden zien. En gister al reactie dat we wel gelijk hadden dus mooi.
Anoniem
I really don't like zombies films, but this one we watched 3 times already. Once in the theaters, and two times at home with the kids on meJane.com. Top of special effects and good quality. We really enjoyed it as family the kids love it.
Recommended to everyone if you like good action films.
Met andere woorden: een aanrader ;-)
Anoniem
Leuke Spannende film! Voor deze film ga je echt zitten. Drinken en popcorn er bij en je filmavond kan beginnen!
Anoniem
Een erg goede en spannende film. Wat een epidemie kan doen in deze wereld! Dan zie je pas hoe beperkt alles kan zijn! Weer een uitzonderlijk mooie en goede rol van Brad Pitt, wat is dat toch een getalenteerde en veelzijdige man. Met name de afloop en het gehele verhaal is indrukwekkend! Soms is het een beetje te 2309e eeuw-achtig, maar zeker een aanrader voor iedereen om deze film te zien.
Raimond
Vond het een matige film. Wel een goede cast. Had nog wel graag wat extra, spannende verhaallijntjes gezien. Ik vond de oplossing uiteindelijk goed gevonden. Vond het niet Brad Pitt zijn beste rol. Wel toffe special effects. In vergelijking met Night/Day of the (living) Dead valt deze dan wel tegen...
Anoniem
Ontzettend toffe film, eindelijk een zombiefilm die wat geloofwaardiger overkomt dan de meeste zombiefilms. Zelf heeft de muziek me naar deze film toe gelokt, een enorme fan van Muse en die heeft 2 nummers gemaakt voor deze film. Zeker een aanrader!
Anoniem
Chille man vooral het einde
Geert
Een originele en een van de betere zombiefilms. Door een virus worden mensen zombies en infecteren anderen door hen te bijten. De metamorfose is onmiddellijk. De wereld staat voor een raadsel en nergens is men meer veilig. VN-medewerker Gerry Lane wordt belast met het zoeken van een remedie. Met gevaar voor eigen leven zal hij de oorsprong en daarmee misschien ook de oplossing vinden. De oplossing is simpel maar goed gevonden, maar ik ga ze niet verklappen :-)
Goed gespeeld, goede opbouw van spanning en de zombies 'acteren' wel zeer goed vind ik, zeer freaky.
Joyce
Ik ben niet echt fan van zombiefilms, echter ik denk dat dit één van de eerste is met een relatief normaal verhaal. De combinatie van goede actiescènes en goede personages geeft de film genoeg body om ook vrij realistisch over te komen. Voor een zombiefilm zeker een goede film en de rol van Brad Pitt is erg leuk neergezet. Al met al dus een goede zombiefilm, nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen :)
Anoniem
Superfilm! Ijzingwekkende snelheid van het verhaal.
Van het begin tot het eind bloedstollend.
Je moet wel van zombies houden en een beetje fantasie hebben. Echt een aanrader. Erg van genoten! Brad Pitt zet een goede prestatie neer.
Anoniem
Ik vind het een hele leuk film. Ik vind dat ze de film heel mooi hebben gemaakt, en het blijft spannend. Niet dat je in slaap kan vallen. Echt heel geweldig al die zombies, en hoe ze ertegen strijden, echt geweldig! Ik vind het echt een topfilm. Het is de film van het jaar. Ik zou zeggen: Watch this movie !!!!
Anoniem
Super zombiefilm! Er zit een duidelijk verhaal in. Ik denk dat er zelfs een vervolg gaat komen en daar hoop ik ook op. Dus dit is echt een aanrader als je van veel actie houdt
Anoniem
Top zombiefilm
Anoniem
Bijzonder
Anoniem
Het was best een spannende film, ik vond het beeld in het begin wat donker en had moeite met het kijken van de film, maar met dat de film verder ging werd het duidelijker. D
e film zelf was goed opgezet en veel actie. Niet de gewone zombiefilm waar ikzelf niet zo van houd, maar een film met inhoud. Het eind van de film bracht mijn nieuwsgierigheid toe en hoop eigenlijk op een vervolg van dit verhaal, bijvoorbeeld hoe zij weer steden gaan opbouwen en wat ze nog gaan tegenkomen. Goede film, heb erg genoten.
Anoniem
Fantastische film, heel spannend!
Anoniem
Ik vond het een zeer goede film, mooi script en goede acteerprestaties. Brad Pitt laat zich van zijn goede kant zien!
Anoniem
Ik vond het een zeeer mooie film, erg spannend en zeker de 5 sterren waard :D
ik geef deze film een 9
Anoniem
World War Z. Man, man, wat een film! World War Z is echt een geweldige film met heel veel spanning.
Je zit dan ook echt van begin tot het eind op het puntje van je stoel.
De film duurt 2 uur maar is geen moment saai en zeker het kijken waard.
Echt een brute film met veel actie en goed acteerwerk van Brad Pitt.
Daarom geef ik deze film een dikke 8 en een kijktip.
Deze film moet je gezien hebben!!
Anoniem
Een meeslepende actie/horrorfilm. De actie begint eigenlijk direct en dendert als een achtbaan door met wat korte adempauzes. De actiescènes zijn heftig en met veel beweging gefilmd, waardoor het lijkt alsof je er middenin zit. Ik heb me er zeer mee vermaakt en me niet echt gestoord aan minder logische zaken. Ik ben geen fan van zombie en horror, maar als liefhebber van actie kan ik iedereen deze film aanraden.
Ilana
Geweldig spannende film! We hebben ons geen moment verveeld in ieder geval. Brad Pitt, de grote held, speelt prima zijn rol, wat we ook van hem gewend zijn. Een best redelijk geloofwaardig verhaal. De liefhebbers van dit genre kunnen in ieder geval hun hart ophalen. Goede actiescènes ook!
Anoniem
Deze film is echt goed, ondanks dat ik niet van horror houdt.
Een goed pakkend verhaal goede acteurs, je blijft gespannen kijken. De horror in het verhaal is niet echt vervelend, maar heeft er een goede functie in. Brad Pitt speelt het weer met echte overtuiging, daarbij was zijn aandeel bij het maken van de film echt belangrijk. Deze film blijft spannend tot het einde en geeft gelijk een goede boodschap mee. Een echte aanrader.
Anoniem
Ik vond het een superleuke film en vooral het einde is geweldig.
Anoniem
Geweldig
Stefan
Megaspannende film. Gaaf gemaakt en redelijk realistisch neergezet. De film begint ook gelijk met actie en spanning, niet eerst een vervelend lange proloog. Da's prettig, daardoor zit je er gelijk middenin en neemt de film je mee op het puntje van je stoel waar je dan pas weer 1,5 uur later vanaf komt. Goede schrikeffecten en een gezonde dosis bloedspetters. Een thriller die de moeite waard is! Ik geef een dikke 8!
Anoniem
Leuk denk ik
Anoniem
Zeer onderhoudende film. Geen poes-pas in het begin, maar een onmiddelijk snel tempo... Er zitten een aantal fijne scènes tussen. Bombastisch tijdens de eerste invasie en de gave scène in Jerusalem. Maar het spannendste zit hem toch in het eindkwartier; Voorspelbaar, dat wel, maar het drukte de pret niet...
Anoniem
Supe goede film. Zeker een aanrader!! Met in de hoofdrol Brad Pitt. Als je ooit de film 'I am Legend' hebt gezien, en je vond deze goed, is het echt wel een goede film. Het verhaal gaat over dat er door een mysterieus virus mensen die gebeten worden door een soort van zombie, zelf een zombie worden. Enkel is deze film misschien iets minder hard is om naar te kijken. Toch goede film, maar niet zo perfect als 'I am Legend'.
Anoniem
Goede film! Er wordt goed geacteerd in de film. Het verhaal is niet origineel, maar wel meeslepend. De film duurt 2 uur, maar dit verveelt geen moment. De 'special effects' zijn mooi gemaakt en ondanks dat het niet echt gebeurd kan zijn is het geloofwaardig. Erg spannend en zeker een aanrader om te kijken.
Anoniem
Erg ontspannend maar typisch blockbuster met held.
Anoniem
Loeispannend, en voor een zombiefilm nog enigszins geloofwaardig ook.
Voor de liefhebbers van het genre zeker een must. De filmstijl is wel erg druk en de 'paniekerige' stukken zijn bijna niet te volgen. Acteerwerk is prima en natuurlijk redt Brad Pitt in zijn eentje de hele wereld, maar goed, daar kijk je ook voor dan.
Zeker een aanrader, goeie actie en spanning.
Alexander
De Duitse regisseur Mark Forster heeft van World War Z een uitstekende horrorfilm gemaakt. Deze Amerikaans-Maltese coproductie boeit vanaf het begin. Het verhaal is interessant en wordt op een indrukwekkende wijze in beeld gebracht. Het scenario is uitstekend. Er wordt overtuigend geacteerd. De vaart zit er goed in. De film is spannend tot erg spannend. De actiescènes zien er fantastisch uit en sommige scènes zijn zelfs gewoon onvergetelijk. Het einde laat vermoeden dat er wellicht een vervolg komt. Beslist een aanrader van formaat binnen zijn genre.
Anoniem
Matige film, veel onwaarschijnlijke acties en een heel dun en zwak verhaal. Karakters weinig tot niet uitgewerkt, laat staan dat die diepgang hebben. Als je van spanning houdt dan kan je je aardig vermaken, maar dat is dan alles.
Anoniem
Wel zitten wachten op deze film. Eindelijk een kwalitatieve semi-horror zombiefilm met Brad Pitt in een goede hoofdrol. Fantastische shots in vooral de steden zoals Jeruzalem. Ook een overrompelende spektakelfilm die boeit van begin tot eind. Er zit een beetje open eind aan maar zeker geen 'wordt vervolgd'-film lijkt me. Er blijven wel wat losse eindjes open maar dat is niet storend. Een aanrader zou ik zo zeggen.
Anoniem
Deze film zou erg goed kunnen zijn, maar mist simpelweg de finesse. Het is een opeenstapeling van gelukjes en toevalligheden en mist met name diepgang. Al met al een oppervlakkig verhaal, wat in krap 2 uurtjes gepropt is. Zonde. Sla deze maar over.
loading