12 Rounds: Reloaded (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ambulancebroeder Nick Malloy belandt in een levensgevaarlijk spel wanneer hij door een wraakzuchtige...
12 Rounds: Reloaded

12 Rounds: Reloaded

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 30 min

Ambulancebroeder Nick Malloy belandt in een levensgevaarlijk spel wanneer hij door een wraakzuchtige psychopaat uit zijn verleden wordt gebeld. De man dreigt met het plegen van een reeks moorden en heeft daarbij ook Nicks vrouw op het oog. De moorden kunnen alleen voorkomen worden als Nick 12 opdrachten uitvoert. Zonder de politie heeft Nick geen tijd te verliezen en moet hij met raadselachtige aanwijzingen de psychopaat zien te vinden.

Tegen de klok Actiethriller Nachtelijke achtervolging Stedelijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een erg mooie en goede actie film. Opbouw van de film is erg goed en met name de rondes zijn leuk en goed bedacht. Einde is een beetje abrupt en alle mensen zijn... 1 op 1 actie tussen de hoofdrol spelers had de film nog meer imput gegeven!

Deze film komt ook voor in:

loading