Kijk nu Hansel and Gretel: Witch Hunters op MovieMAX: Na een jeugd vol geweld groeien Hansel en Gretel op tot bloeddorstige en heldhaftige heksenjagers. Nu wordt er op hen gejaagd en worden broer en zus geconfronteerd met hun geheime verleden. - Hansel and Gretel: Witch Hunters
×
Hansel and Gretel: Witch Hunters
Na een jeugd vol geweld groeien Hansel en Gretel op tot bloeddorstige en heldhaftige heksenjagers. Nu wordt er op hen gejaagd en worden broer en zus geconfronteerd met hun geheime verleden.
×
Reviews (8)Hansel and Gretel: Witch Hunters
Geschreven door: Jennifer
   01-10-2013
Een superfilm en vooral harde film! Echt te gek! De rollen werden mooi gespeeld, deze film moet je hebben gezien! Ik heb vol spanning ernaar gekeken en ik ga de film zeker nog voor een tweede keer bekijken, en later aanschaffen! Deze mag niet in mijn collectie missen. De film is zeker niet voor jonge kinderen geschikt! Hansel and Gretel krijg een welverdiende tien!
Geschreven door: Max
   27-09-2013
Leuke film met lekker veel actie. Het sprookjes gedeelte is wel vrij kort. Vind alleen dat de wapens welke ze gebruiken niet echt bij de film passen. Een soort van mini-gun in de middeleeuwen. Toch een dikke 8 voor deze film!
Geschreven door: Max
   24-09-2013
Vermakelijke film, actie en fantasy in één film en een niet te ingewikkeld verhaal. Leuk vervolg op het oorspronkelijke sprookje.
Geschreven door: Max
   11-09-2013
Een sprookje voor volwassenen. Aardig om te zien hoe een dergelijk sprookje omgetoverd is in een spannende actiefilm. Hier en daar is de verkleedpartij wat gemaakt, maar grotendeels is het mooie trucage en flitsende actie. Een lichtvoetige actiefilm met een glimlach. Vond het wel de moeite waard.
Geschreven door: Max
   28-08-2013
Ik vond het een leuke fantasyfilm. De verhaallijn was niet al te verrassend. Kostuums en special effects vond ik mooi. Kortom: een leuke spannende fantasyfilm waar je niet al te jonge kijkers moet naar laten kijken.
Geschreven door: Max
   11-08-2013
Goede actie/fantasy-film!!!! Hier houd ik nou van, een film die van begin tot einde boeit en non-stop actie. De hoofdrolspelers zijn goed gekozen en de heksen zien er geloofwaardig uit. Leuk om een oud sprookje in een nieuw jasje te zien en van Hans en Grietje actiehelden te maken! De ontknoping op het eind had ik wel aan zien komen, maar dat mocht de pret niet drukken! Ik hoop op een vervolg!
Geschreven door: Didier
   06-08-2013
Kijkt lekker weg met af en toe lekker grove actie :)
Geschreven door: Max
   03-08-2013
Dit was ook een zachtaardig en vredig sprookje, maar in deze film is het sprookje veranderd in een gruwelijk, bloederig sprookje. Dit is een zeer boeiende, mooie horror-fantasyfilm met een goed verhaal. De twee hoofdacteurs zijn interessant en spelen uitstekend. Er zijn plannen voor een vervolg, dit mag van mij komen.
Schrijf zelf een review
loading