Taped (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Taped doen Johan en Saar een laatste poging om hun huwelijk te redden door samen op vakantie te gaan naar Buenos Aires....
Taped

Taped

Thriller Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 21 min

In Taped doen Johan en Saar een laatste poging om hun huwelijk te redden door samen op vakantie te gaan naar Buenos Aires. Als belofte aan hun dochter registreren ze hun activiteiten met een videocamera. Wanneer ze echter per ongeluk een gruwelijke moord vastleggen, moeten ze vluchten om in leven te blijven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Taped aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Stefan
Voor Nederlandse begrippen een hele goede film. Realistisch? Nee niet echt. Maar wel rete-spannend en redelijk geacteerd. Dit is echt totaal anders dan je van een Nederlandse film verwacht en daarom echt de moeite waard om te kijken. Je gaat je zeker niet vervelen. Ik heb er geen spijt van dat ik hem heb gehuurd en kan 'm zeker aanraden.
Ik geef een 8 puur voor de spanning.

Reviews

Anoniem
Redelijke film maar niet spectaculair
Patricia
Zeer goede film, zeker aangezien het een Nederlandse film is. Krijgt een 7. Goede opbouw en spannend tot het einde.
Eén van de beste Nederlandse films die ik persoonlijk tot nu toe gezien heb. Een echte aanrader, dus kijk en oordeel zelf zou ik zeggen!
Kortom: eindelijk weer eens een goede Nederlandse film die je gezien moet hebben.
loading