Penny's Shadow (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje...
Penny's Shadow

Penny's Shadow

Nederlandstalig Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 39 min

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de zeventienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Penny's Shadow aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film!

Reviews

Anoniem
Wauw, wat een film! Een film met een heel goed verhaal. Dit verhaal wordt dan ook nog eens gespeeld door hele goede acteurs. Een film die je blijft boeien van het begin tot het eind. Echt iets voor paardenliefhebbers. Mag van mij ook nog wel onder het genre romantisch staan.
loading