Verborgen Gebreken (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als het 10-jarige meisje Chrissie haar broertje Tommie wil beschermen, heeft dit fatale gevolgen voor haar...
Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken

Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2004 Duur: 1 u 29 min

Als het 10-jarige meisje Chrissie haar broertje Tommie wil beschermen, heeft dit fatale gevolgen voor haar oudere broer Waldo. Met dit geheim kan ze niet meer terug naar huis, dus slaat ze op de vlucht met Tommie. Ze verstoppen zich in een auto van een wildvreemde vrouw, Agnes. Zonder het te beseffen rijdt Agnes Chrissie en haar broertje naar het eiland. Daar ontdekt ze de kinderen en ontfermt ze zich met liefde over hen. Hun toevallig ontstane vriendschap wordt steeds hechter naarmate de buitenwereld hen dichter op de huid zit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Verborgen Gebreken aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Een erg aparte maar zeker een goede film. Paula van der Oest heeft prachtig werk als regisseuse geleverd. Vooral de kinderen (Priscilla Knetemann en Bram van den Hooven) leverden erg mooi en geloofwaardig acteerwerk. De film stond als een huis. Hier en daar had het script beter een andere weg in kunnen slaan, maar ondanks dat is deze film een pareltje geworden.
loading