Identity Thief (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Diana leidt een luxueus leventje in de dure buitenwijken van Miami. Met een oneindig saldo op haar rekening koopt...
Identity Thief

Identity Thief

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 47 min

Diana leidt een luxueus leventje in de dure buitenwijken van Miami. Met een oneindig saldo op haar rekening koopt ze alles wat haar hartje begeert. Er is echter één probleem: de rekening staat niet op haar naam. Ze pleegt identiteitsfraude op ene 'Sandy Bigelow Patterson', een simpele accountant die aan de andere kant van Amerika woont. Met maar één week te gaan voordat zijn kleine bedrijf de mist in gaat, moet de échte Sandy Bigelow Patterson naar het Zuiden vertrekken om de vrouw te confronteren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Identity Thief aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Dit is nou echt een heerlijk lachen film! Zeker een aanrader

Reviews

Sharda
Identity Thief is echt een leuke film. Als je zin hebt om een avondje te lachen met vrienden of zelfs alleen is het een goeie film. Meestal hebben komedies eenzelfde verhaal, maar dit is echt weer heel andere grappige verhaal. En de acteurs hebben heel goed en grappig geacteerd, dit is een echte aanrader als je van komediefilms houdt.
Anoniem
Leuke film, aanrader om lekker te ontspannen. De spelers speelden het goed en de beelden zijn goed. Het is een komische film met een leuk verhaal erin. Ook komt er een dosis sentiment bij kijken die in evenwicht is met de humor. We hebben er van genoten en vonden het de moeite waard.
Anoniem
Leuke film, echt een aanrader. Een voorspelbaar verhaal, maar Melissa McCarthy is sterk. Deze werkt op je lachspieren, een aanrader en ondanks de voorspelbaarheid van het verhaal, een 8 voor de humor!
Anoniem
Een erg leuke en onderhoudende film. Met name de kanteling in de film is erg leuk om te zien. Ik wil het niet echt een comedy noemen maar hij is op punten wel erg grappig! Een zeer onderhoudende film voor het hele gezin! Had graag de rol van de echtgenote groter gezien, maar dat ligt meer aan mijn persoonlijke voorkeur voor deze actrice!
Anoniem
Leuke en grappige film!
Anoniem
Wat een leuke film was dit. Erg grappig en leuke hoofdrolspeler. Vooral de wat gezette vrouw speelde in deze film haar rol erg goed. Makkelijk weg te kijken en niet een al te ingewikkeld verhaal. Absoluut een aanrader als je van simpele humor houdt en lekker op een zondagmiddag een leuke film wilt zien.
loading