Kijk nu Identity Thief op MovieMAX: Diana leidt een luxueus leventje in de dure buitenwijken van Miami. Met een oneindig saldo op haar rekening koopt ze alles wat haar hartje begeert. Er is echter één probleem: de rekening staat niet op haar naam. Ze pleegt identiteitsfraude op ene 'Sandy Bigelow Patterson', een simpele accountant die aan de andere kant van Amerika woont. Met maar één week te gaan voordat zijn kleine bedrijf de mist in gaat, moet de échte Sandy Bigelow Patterson naar het Zuiden vertrekken om de vrouw te confronteren. - Identity Thief
×
Identity Thief
Diana leidt een luxueus leventje in de dure buitenwijken van Miami. Met een oneindig saldo op haar rekening koopt ze alles wat haar hartje begeert. Er is echter één probleem: de rekening staat niet op haar naam. Ze pleegt identiteitsfraude op ene 'Sandy Bigelow Patterson', een simpele accountant die aan de andere kant van Amerika woont. Met maar één week te gaan voordat zijn kleine bedrijf de mist in gaat, moet de échte Sandy Bigelow Patterson naar het Zuiden vertrekken om de vrouw te confronteren.
×
Reviews (7)Identity Thief
Geschreven door: Sharda
   16-10-2013
Identity Thief is echt een leuke film. Als je zin hebt om een avondje te lachen met vrienden of zelfs alleen is het een goeie film. Meestal hebben komedies eenzelfde verhaal, maar dit is echt weer heel andere grappige verhaal. En de acteurs hebben heel goed en grappig geacteerd, dit is een echte aanrader als je van komediefilms houdt.
Geschreven door: Max
   06-10-2013
Leuke film, aanrader om lekker te ontspannen. De spelers speelden het goed en de beelden zijn goed. Het is een komische film met een leuk verhaal erin. Ook komt er een dosis sentiment bij kijken die in evenwicht is met de humor. We hebben er van genoten en vonden het de moeite waard.
Geschreven door: Max
   26-09-2013
Leuke film, echt een aanrader. Een voorspelbaar verhaal, maar Melissa McCarthy is sterk. Deze werkt op je lachspieren, een aanrader en ondanks de voorspelbaarheid van het verhaal, een 8 voor de humor!
Geschreven door: Max
   05-09-2013
Een erg leuke en onderhoudende film. Met name de kanteling in de film is erg leuk om te zien. Ik wil het niet echt een comedy noemen maar hij is op punten wel erg grappig! Een zeer onderhoudende film voor het hele gezin! Had graag de rol van de echtgenote groter gezien, maar dat ligt meer aan mijn persoonlijke voorkeur voor deze actrice!
Geschreven door: Max
   02-09-2013
Leuke en grappige film!
Geschreven door: Max
   29-08-2013
Dit is nou echt een heerlijk lachen film! Zeker een aanrader
Geschreven door: Max
   15-08-2013
Wat een leuke film was dit. Erg grappig en leuke hoofdrolspeler. Vooral de wat gezette vrouw speelde in deze film haar rol erg goed. Makkelijk weg te kijken en niet een al te ingewikkeld verhaal. Absoluut een aanrader als je van simpele humor houdt en lekker op een zondagmiddag een leuke film wilt zien.
Schrijf zelf een review
loading