Underwater (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een team bestaande uit diepzee-onderzoekers krijgt te maken met een aardbeving die het ondergrondse laboratorium...
Underwater

Underwater

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 31 min

Een team bestaande uit diepzee-onderzoekers krijgt te maken met een aardbeving die het ondergrondse laboratorium volledig verwoest. Nu moeten de leden alles op alles zetten om te kunnen overleven. Onder hen bevindt zich de moedige, maar geharde Norah. Het team bestaat uit mensen die elkaar nauwelijks kennen en zo ontstaan er bizarre en soms existentiële conversaties, alsook vreemde relaties.

Overleving Claustrofobisch Dreigend Overlevingsstrijd Duistere Beelden Moderne Tijd Zeebodem

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Marianne
Goede spannende film! Niet spannend vanwege de wezens die later ineens opduiken, maar het drama wat zich verder onder water afspeelt. Goed geacteerd. Mooi bedacht einde ook.

Deze film komt ook voor in:

loading