Men in Black (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De twee coole 'MIB' regeringsagenten K en J, werken voor een speciale eenheid die zich bezig houdt met de...
Men in Black

Men in Black

Familie Komedie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 1 u 34 min

De twee coole 'MIB' regeringsagenten K en J, werken voor een speciale eenheid die zich bezig houdt met de buitenlandse wezens op aarde. Telkens als er paniek onder de bevolking dreigt uit te breken worden onze 'Men In Black' erop af gestuurd. K en J raken verstrikt in een complot van aliens en moeten alles op het spel zetten om de toekomst van het menselijke ras te redden...

Speciale effecten Humor Buitenaardse activiteit Buitenaardse wezens New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
mario
Toen ik merkte dat deze te huur was, dacht ik: 'ik heb recentelijk deel 3 gezien, die op de een of andere manier niet uit de verf kwam. Laat ons eens een blast from the past proberen om te vergelijken'.
Deze film, zelfs na 16 jaar, staat als een huis. Ik zou zeggen: meer van dit.
Helaas zijn de 2 vervolgen maar zwakke afkooksels.

Reviews

Anoniem
Prachtige film vol actie, maar dat is met deze acteurs
wel te verwachten, ik hoop dat er nog een 4de film hierover uitkomt
loading