Kijk nu Playing for Keeps op MovieMAX: Als profvoetballer George Dryer zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, zit er weinig anders op dan terugkeren naar de plek waar hij ooit een gezinnetje had. Zijn ex-vrouw Stacie heeft wel een idee hoe hij de band met zijn zoontje Lewis kan herstellen: als nieuwe coach van zijn voetbalteam! George stemt in en is blij verrast dat zijn grootste fans niet op, maar langs het veld staan. De aandacht van de voetbalmoeders is aan de flamboyante George wel besteed. - Playing for Keeps
×
Playing for Keeps
Als profvoetballer George Dryer zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, zit er weinig anders op dan terugkeren naar de plek waar hij ooit een gezinnetje had. Zijn ex-vrouw Stacie heeft wel een idee hoe hij de band met zijn zoontje Lewis kan herstellen: als nieuwe coach van zijn voetbalteam! George stemt in en is blij verrast dat zijn grootste fans niet op, maar langs het veld staan. De aandacht van de voetbalmoeders is aan de flamboyante George wel besteed.
×
Reviews (12)Playing for Keeps
Geschreven door: Anne
   09-04-2014
Redelijk romantische film die toch wel de moeite waard is voor een regenachtige avond. De film heeft een uitstekende cast en we zien weer eens Catherine Zeta-Jones man man. Man, wat is die veranderd! Ze is zeker 15 kilo kwijt en heeft wat aan haar gezicht laten doen. Ik moest drie keer kijken om haar te herkennen. Verder een lekkere feelgood film die hier en daar het nodige drama miste, maar toch het kijken waard is. Gerard Butler speelt zijn rol leuk (en kan een aardig potje voetballen) Kortom, best het kijken waard, maar niet meer dan 1 keer
Geschreven door: Max
   23-09-2013
Playing for Keeps in een bovengemiddelde film voor dit genre. Ik kan het geen topfilm noemen, maar dat komt ook maar zelden voor bij een romantische komedie. Het is hoe dan ook een vermakelijke, sympathieke film, met een behoorlijk feel good-gehalte. De cast is fantastisch, Jessica Biel, Uma Thurman, Dennis Quaid en Catherine Zeta Jones komen allemaal langs met een rol die goed bij ze past. En Gerard Butler is altijd een genot om naar te kijken.
Geschreven door: Max
   29-08-2013
Een geinige niets-aan-de-hand vrouwenfilm. Gerard Butler is op zich al een reden om de film te kijken. Geen bijzonder verhaal, of onverwachte wendingen. Maar dat had ik ook niet verwacht. Ondanks dat, is het een leuke romantische film voor als je even iets ontspannends wilt kijken.
Geschreven door: Sandra
   10-08-2013
Hoi. Wij vonden dit een leuke, grappige film. Samen met mijn dochter van 12 jr gekeken en die vond het een erg grappige film. De romantische scenes waren gelukkig niet te nadrukkelijk aan wezig wat de film zeer prettig maakt. Aanrader
Geschreven door: Lynn
   28-05-2013
In eerdere reviews wordt aangegeven dat het even duurt voordat je in de film zit. Ik vond echter dat je juist vanaf het begin van de film meteen meegenomen wordt in het verhaal. De film is lekker makkelijk weg te kijken en ideaal voor een lekkere zondag om op de bank te hangen! De film is echter meer als romantisch te omschrijven dan als komedie! Wel een aanrader!
Geschreven door: Johan
   25-05-2013
Leuk verhaal goed gespeeld en blijft boeiend. Aanrader!!
Geschreven door: Maurice
   20-05-2013
Leuk verhaal, begint boeiend en dat blijft, steeds verrassend ook lachwekkende scènes komen voor. Leuk om met je partner te kijken. Toch wel romantisch op zijn tijd en misschien zelf leerzaam en een onverwacht goed einde wat mij betreft. Kijken maar erg leuk.
Geschreven door: Jj
   18-05-2013
Playing for Keeps is een leuke, grappige film. Niet zo vrouwvriendelijk helaas: de dames om George heen worden afgeschilderd als labiel en manipulatief en ze zitten allemaal om sex verlegen. Dat George hier nauwelijks misbruik van maakt, zoals hij eerder gewend was te doen, is niet geloofwaardig. Maar de verhaallijn tussen George, Stacie en hun zoontje Lewis is leuk maar niet zo diepgaand.
Geschreven door: Willeke
   15-05-2013
Heerlijk lekkere onderuit-zak-op-bank-zaterdagavondfilm met Gerard Butler. Altijd leuk om naar te kijken. Goed gespeeld, grappig, en een lekkere zwijmelfilm. De hoofdrolspeler komt terug in zijn geboortedorp om het team van zijn zoon te coachen, wat vooral bij de aanwezige moeders in goede aarde valt. Wat de nodige verwikkelingen oplevert uiteraard., maar uiteindelijk wil hij toch vooral zijn ex terug, die op het punt van trouwen staat, maar dat terzijde. Heerlijke niet-nadenk-film, vooral aan te bevelen met vriendinnen.
Geschreven door: Rianne
   14-05-2013
In het begin is de film erg langdradig, maar als je er eenmaal in zit is het een leuke, romantische film. De acteurs spelen goed. Van begin af aan weet je eigenlijk al hoe de film eindigt, maar toch stoort dat niet. Het is zeker geen komedie, meer een romantische film. Voor een gezellige avond met vriendinnen is dit een ideale film!
Geschreven door: Max
   14-05-2013
Een echte mooie romantische feel good-movie. Wordt aangeduid als komedie, maar dat is deze film in het geheel niet. Een mooi liefdesverhaal waar je van begin tot eind door geboeid wordt. Je zit soms met tenenkrommend gevoel te kijken, omdat je ziet hoe een wereld van profiteurs je om je heen verzamelen kan als je succesvol bent (geweest) en er goed uitziet. MAAR echt liefde overwint!! Een aanrader!!!
Geschreven door: Max
   08-05-2013
Om te beginnen, een topper, deze film Playing for Keeps. Gerard Butler speelt in deze film een woest aantrekkelijke voetbalcoach. George Dryer was voorheen een zeer goed talent op het gebied van voetbal. Daarom gaat hij nu het team van zijn zoontje coachen, wat leuke, ontroerende, grappige momenten met zich meebrengt. Samen met Uma Thurman maakt hij deze movie tot een heerlijk avontuur. Een avontuur waarb je zelf ook een hoog feel good-gehalte van krijgt. Playing for Keeps zal je boeien van begin tot eind. Hij valt duidelijk onder de categorie romantische komedie. Wat mij betreft een vette 8
Schrijf zelf een review
loading