From Russia With Love (1963) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Britse geheim agent James Bond krijgt de opdracht om in het exotische Istanbul op zoek te gaan naar de...
From Russia With Love

From Russia With Love

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 1963 Duur: 1 u 50 min

De Britse geheim agent James Bond krijgt de opdracht om in het exotische Istanbul op zoek te gaan naar de Russische decoderingsmachine Lektor. Hij moet voorkomen dat de organisatie SPECTRE de machine in handen krijgt. De huurmoordenaars van SPECTRE doen er alles aan om Bond uit te schakelen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om From Russia With Love aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
mario
Een Istanbul dat aantrekkelijk lijkt, de koude oorlog in volle glorie, en zigeuners die positief voor de dag komen, ge moet het maar kunnen verzinnen. En geloofwaardig brengen is al helemaal een zware klus. Toch lukt het in deze film. Voor hen die de gedateerde filmografie kunnen negeren prima vertier. Het smaakte naar meer.
loading