You Only Live Twice (1967) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Britse geheim agent James Bond wordt naar Japan gestuurd om onderzoek te doen naar aartsvijand Ernst...
You Only Live Twice

You Only Live Twice

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 1967 Duur: 1 u 52 min

De Britse geheim agent James Bond wordt naar Japan gestuurd om onderzoek te doen naar aartsvijand Ernst Blofeld, hoofd van de organisatie SPECTRE. Blofeld is van plan om zowel Russische als Amerikaanse ruimtecapsules te stelen. Hij is eropuit om met deze actie de twee landen met elkaar in oorlog te brengen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om You Only Live Twice aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
mario
Een stuk van de marathon. Nog exotischer locaties, nog diepere intriges, en nog mooiere dames die blijkbaar een cocktail van zinsverbijsterende middelen slikken. In alle geval, deze film slaagt erin waar vele moderne films niet in slagen: 'suspension of disbelief', activeren en gewoon entertainen.
loading