Kijk nu Terminator: Dark Fate op MovieMAX: In het hedendaagse Mexico-City ontmoeten we Dani Ramos, een 21-jarige lopende band medewerkster in een autofabriek. Op wat op een typische werkdag lijkt, wordt de wereld van Dani op z'n kop gezet wanneer ze wordt geconfronteerd met twee vreemden: een futuristische, onverwoestbare, van vorm veranderende, geavanceerde Terminator-machine (een "Rev-9"), die terug in de tijd is gereisd om haar te vermoorden; en Grace een futuristische supersoldaat uit die terug is gestuurd om Dani te beschermen. - Terminator: Dark Fate
×
Terminator: Dark Fate
In het hedendaagse Mexico-City ontmoeten we Dani Ramos, een 21-jarige lopende band medewerkster in een autofabriek. Op wat op een typische werkdag lijkt, wordt de wereld van Dani op z'n kop gezet wanneer ze wordt geconfronteerd met twee vreemden: een futuristische, onverwoestbare, van vorm veranderende, geavanceerde Terminator-machine (een "Rev-9"), die terug in de tijd is gereisd om haar te vermoorden; en Grace een futuristische supersoldaat uit die terug is gestuurd om Dani te beschermen.
×
Reviews (1)Terminator: Dark Fate
Geschreven door: Geert
   13-03-2020
De zoveelste Terminator film in de rij en eigenlijk geen toegevoegde waarde aan de reeks. Er wordt zwak geacteerd, alleen Schwarzenegger en Hamilton zijn van de partij om te linken aan de oude verhaallijnen, maar ook zij kunnen de film geen meerwaarde geven. Nu blijkt iemand anders te moeten worden beschermd, Dani ipv John Conner. Ook zij is cruciaal voor de toekomst van de mensheid. De oude en nieuwe garde maakt daar de missie van en gaan de strijd aan met de nieuwste T. De effecten zijn niet spectaculairder dan de vorige film en het verhaal zwak. Men zou beter stoppen en een final cut maken.
Schrijf zelf een review
loading