Instinct (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Als zedendelinquent Idris voor het eerst op...
Instinct

Instinct

Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2019 Duur: 1 u 34 min

Psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Als zedendelinquent Idris voor het eerst op onbegeleid verlof mag, is zijn behandelteam enthousiast over de geboekte vooruitgang. Nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaamaan in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading