Kijk nu Asterix en Obelix bij de Britten (OV) op MovieMAX: FRANS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn Brittania binnengevallen. Alleen één dorp van vurige Britten is gespaard gebleven! Maar voor hoelang nog? Er zich van bewust dat de situatie iedere dag slechter wordt, geeft Flegmatix zich vrijwillig op om de hulp in te roepen van zijn neef Asterix, de onverslaanbare Galliër. Vergezeld van zijn trouwe Obelix en met een ton toverdrank, begeeft Asterix zich naar Brittania. Maar hun toverdrank wordt gestolen... - Asterix en Obelix bij de Britten (OV)
×
Asterix en Obelix bij de Britten (OV)
FRANS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn Brittania binnengevallen. Alleen één dorp van vurige Britten is gespaard gebleven! Maar voor hoelang nog? Er zich van bewust dat de situatie iedere dag slechter wordt, geeft Flegmatix zich vrijwillig op om de hulp in te roepen van zijn neef Asterix, de onverslaanbare Galliër. Vergezeld van zijn trouwe Obelix en met een ton toverdrank, begeeft Asterix zich naar Brittania. Maar hun toverdrank wordt gestolen...
×
Reviews (6)Asterix en Obelix bij de Britten (OV)
Geschreven door: Conny
   18-08-2013
Een Obelix en Asterix film zoals ze ooit bedoeld zijn geweest. Wat een leuke film weer met humor, actie en prima geschikt voor kinderen. Als fervent Asterix stripboek lezer kan ik zeggen dat deze film zeker niet teleurstelt. Een aanrader!
Geschreven door: Bas
   15-07-2013
Geweldig! Wat weet de regisseur weer een leuke en humoristische film te presenteren. De overdreven kakkerige Engelsen met hun stijf talige statuur, tegenover de loslippige Asterix worden karakteristiek afgeschilderd. Hoogtepunt is de zoektocht naar angst. Angst geeft vleugels. Of dat letterlijk is moet nog door de Noormannen worden uitgevogeld. Een film om een heerlijk avondje mee door te komen!
Geschreven door: Eric
   19-06-2013
Een leuke familiefilm, waarin "allo allo" wordt omgedraaid: de Engelsen worden als beetje dom afschilderd. Uiteraard ontbreken ook de piraten niet wanneer de oversteek naar Britannia wordt gemaakt. Bij aankomst in Londen blijken hedendaagse winkels een lange geschiedenis te hebben en ook de dubbeldekkers zijn geen moderne vinding. Verder zien we de eerste asielzoeker die Engeland aan haar nationale drank helpt. Een andere verhaallijn, met Noormannen, is er een beetje met de haren bijgesleept. Een vermakelijke film voor de liefhebbers.
Geschreven door: mario
   09-05-2013
Dit is echt wel een medley van 5 of 6 albums, met verwijzingen naar alle anderen. Deze is goed gemixt en nog beter gebracht. Het is een film voor de fans, een film voor de liefhebbers en een film voor de kinderen. Voor ieder wat wils. Voor de mensen die Allo Allo kennen en het Frans machtig zijn, een zeer grote hoop woordspelingen en accent-grappen die het kijkplezier alleen maar vergroten. Alleen spijtig van het grote eindfeest.
Geschreven door: Mike
   08-05-2013
Zoals bij alle Asterix-films is ook hier gebruik gemaakt van verschillende verhalen zoals ze in de strips staan. Je hebt dus niet hetzelfde verhaal als in de boeken, hoewel de naam van de film wel de grootste inspiratiebron weergeeft. Wat mij vooral opviel is dat er weer een andere acteur de rol van Asterix op zich neemt. Gerard Depardieu is wel weer té als Obelix, wat hij wederom erg goed doet. De overige cast vond ik ook erg overtuigend, behalve de Noormannen en de piraten. Die vind ik iets te overdreven, maar kinderen zullen hier vast hard om moeten lachen!
Geschreven door: Shirley
   15-03-2013
De Romeinen trekken weer eens op. Dit keer tegen Groot-Brittannië. Helaas kunnen de Britten niet op tegen de Romeinen. Totdat een Brit met een fenomenaal plan komt om de Galliërs te vragen om hun bij te staan. Dan komen Asterix en Obelix om de hoek kijken. Een hele leuke film waarin de Engelse etiquette op een grappige manier om de hoek komt kijken. Asterix zoekt zijn grote liefde en Obelix vindt zijn grote liefde. Jammer dat Idefix niet mee deed in dit grote avontuur...
Schrijf zelf een review
loading