Masha en de Beer, deel 1 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Masha woont met haar opa in een boshut. Hun buurman is een beer. Niet zomaar een beer, maar een...
Masha en de Beer, deel 1

Masha en de Beer, deel 1

Animatie Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 22 min

Masha woont met haar opa in een boshut. Hun buurman is een beer. Niet zomaar een beer, maar een ex-circusbeer die kan praten, muziek maken en veel meer. In het bos heeft hij eindelijk rust gevonden. Een beetje luieren, honing eten en thee drinken. Het leven van de beer is één groot Luilekkerland. Totdat Masha in zijn leven verschijnt. Masha is een echte drukbol, met een levendige fantasie. Iedere keer opnieuw betrekt ze de beer bij haar streken. Daar wordt de beer wel eens chagrijnig van. Totdat hij ontdekt dat zijn leven zonder Masha wel erg saai zou zijn...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Masha en de Beer, deel 1 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Een hele leuke film voor jong en oud. Knap gemaakt met oog voor detail en als je goed oplet komen er allerlei typisch Russische dingen naar voren: van de samovar voor heet water om lekker thee te zetten tot het typische Russische klederdracht. Zeker een film die ook geschikt is voor de hele kleintjes. Korte verhaaltjes die hun aandacht vast blijven houden.

Reviews

Anoniem
De kinderen hebben genoten! Naast de ondeugd is de moraal ook duidelijk uit de film te halen met een beetje ondersteuning van papa/mama. Een heerlijke aanrader om je kinderen te laten ontspannen bij een leuke film.
Nathanja
Deze film is zowel voor kinderen als volwassenen een genot! Het is mooi gemaakt, er zit veel humor in en de nasynchronisatie is fantastisch leuk. Wij hebben er van genoten.
loading