Ill Manors (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ill Manors is een rauwe misdaadthriller die zich afspeelt in de meedogenloze straten van Londen. De film volgt zes...
Ill Manors

Ill Manors

Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 56 min

Ill Manors is een rauwe misdaadthriller die zich afspeelt in de meedogenloze straten van Londen. De film volgt zes jonge mensen, die allen moeite hebben om het geweld van misdaad, drugs en bendes te overleven dat hen dagelijks overspoelt. Junkie Michelle is op zoek naar haar volgende shot, en neemt het destructieve pad naar de wrede drugsdealer Ed, die voor niets terugdeinst om zijn verloren telefoon te vinden. Net vrijgelaten uit de gevangenis doet ex-drugsdealer Kirby pogingen om zich na 15 jaar aan te passen aan het verraderlijke straatleven, en stuit daarbij op de lokale gangster Chris, die zijn eigen oorlogspad voert en zint op wraak. De jonge Jake vindt acceptatie in een kille lokale bende onder leiding van Marcelle. Buitenstaander Katya, racet in de straten van Londen om uit handen te blijven van haar vrouwenhandelaar en ontmoet Aaron, de hoofdpersoon die gewoon probeert om het juiste te doen maar verscheurd wordt tussen zijn hoofd en zijn hart.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ill Manors aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Amber
Wat een dijk van een film! Keihard en superrealistisch. Wel goed opletten want tussen alle keiharde scènes loopt nog een verhaallijn. Hoe hard de wereld kan zijn van junks, mishandelde kinderen zonder ouders die opgroeien tot harde drugscriminelen, gedwongen prostitutie, mensenhandel. Is er nog hoop voor hen? Voor sommigen van hen wel voor anderen helaas niet meer.
Een schokkende film die niets verhult. Voor wie liever naar een eind-goed-al-goed sprookje wil kijken, geen sterke maag heeft en liever niet wil weten wat er in de wereld gebeurt is dit misschien niks. Maar deze schokkende film laat mij wel te denken achter. Een dikke tien!!!

Reviews

Coen en Nelly
Nee, deze film kon ons niet bekoren, misschien juist door de rapmuziek. Het acteren vonden we ook maar zozo en we hebben hem zelfs uitgezet. Waarschijnlijk voor anderen dus echt een dijk van een film, maar wij vonden het niet veel. Sorry, we komen niet hoger dan een twee voor deze film. Geen idee waar dat dan aan ligt...
Anoniem
Goede film laat de straatjeugd in Engeland zien veel rapmuziek en spannend
Anoniem
Wat een goede film is dit. Een verhaal over hoe het ook kan zijn in de wereld van het overleven. Helaas is het een realistisch beeld, een beeld dat niet zou mogen. Het geeft aan hoe erg het kan zijn om te moeten overleven! Tussen het geheel door is ook nog een duidelijke verhaal lijn te bespeuren, een typische film van Engelse bodem. Een aanrader!
willem
Dit is een film die iedereen moet zien. Raw verhaal met veel twists. Geweld in zijn weerzinwekkende gedaante, wel geloofwaardig! Luister ook naar de bijzondere soundtrack.
Anoniem
Zeer slechte film, lijkt nergens op.
loading