The Game (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nicholas, een steenrijke zakenman, krijgt van zijn broer Conrad als verjaardagsgeschenk de toegang tot een mysterieus...
The Game

The Game

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 2 u 3 min

Nicholas, een steenrijke zakenman, krijgt van zijn broer Conrad als verjaardagsgeschenk de toegang tot een mysterieus spel. 'The Game' blijkt een overheersende wedstrijd te zijn met slechts één regel: er zijn geen regels! Wanneer Nicholas dit eindelijk beseft, is het te laat en is er geen weg meer terug. Zijn eens zo geordende leventje wordt totaal overhoop gegooid. Bij de confrontatie met zichzelf, verraad en paranoïa, is winnen niet meer van belang. Overleven is belangrijker.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Game aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Stefan
Op het puntje van je stoel! Spannend vanaf de eerste minuut en zo onvoorspelbaar! Zelfs op het eind denk je nog:"Wanneer is 'the game' nou echt afgelopen?"
Echt een geweldige film.
Ik had 'm al een keer gezien, heel lang geleden, maar hij was weer net zo spannend als toen! Aanradertje! (ik ga een 9 geven)

Reviews

Peter
Leuke film voor avondje op de bank met je geliefde. Goed acteerwerk. Hoewel je vanaf het begin aanvoelt waar het op uit zal draaien, is het dermate spannend dat je tot eind blijft kijken. Het eind is eigenlijk niet verrassend, maar zorgt wel voor een glimlach op je mond. En laat je over jezelf nadenken: hoever ben jij bereid te gaan voor geld? En wat heb je nodig om van een klootzak terug te veranderen in de kleine jongen die je was?
loading