Kijk nu A-X-L op MovieMAX: Het leven van de stoere cross motorrijder Miles verandert compleet wanneer hij tijdens een motorrit robothond A-X-L ontdekt. A-X-L is de nieuwste uitvinding op het gebied van militaire bescherming en is ontworpen om in te zetten tijdens gevechten. Hij is gewond en samen met Miles' crush Sara neemt hij de zorg van A-X-L op zich. - A-X-L
×
A-X-L
Het leven van de stoere cross motorrijder Miles verandert compleet wanneer hij tijdens een motorrit robothond A-X-L ontdekt. A-X-L is de nieuwste uitvinding op het gebied van militaire bescherming en is ontworpen om in te zetten tijdens gevechten. Hij is gewond en samen met Miles' crush Sara neemt hij de zorg van A-X-L op zich.
×
Reviews (1)A-X-L
Geschreven door: Shirley
   17-11-2019
Miles ontdekt per ongeluk AXL, een robothond eigenlijk bedoeld als wapen voor het leger. De hond raakt bevriend met Miles en leert steeds meer over mensen en moraal, wordt hij ontdekt door zijn ontwikkelaar. Deze heeft geen goede bedoelingen met AXL. Hele leuke tech/actiefilm, met superleuke film. Een hele leuke einde, kijken waard.
Schrijf zelf een review
loading