Kijk nu Taxi op MovieMAX: Belle Williams is mooi, taai, sexy en zelfs beroemd door de wijze waarop ze haar taxi tegen snelheden van meer dan 215 kilometer per uur door de straten van New York City slingert! De jonge, knappe onstuimige Andy Washburn is politieagent in deze grootse stad, maar zijn rijstijl is allesbehalve groots. Hij zit vier aantrekkelijke Braziliaanse bankovervallers op de hoge hielen en overtuigt Belle ervan met hem samen te werken om het viertal van oplichters te achtervolgen. - Taxi
×
Taxi
Belle Williams is mooi, taai, sexy en zelfs beroemd door de wijze waarop ze haar taxi tegen snelheden van meer dan 215 kilometer per uur door de straten van New York City slingert! De jonge, knappe onstuimige Andy Washburn is politieagent in deze grootse stad, maar zijn rijstijl is allesbehalve groots. Hij zit vier aantrekkelijke Braziliaanse bankovervallers op de hoge hielen en overtuigt Belle ervan met hem samen te werken om het viertal van oplichters te achtervolgen.
×
Reviews (3)Taxi
Geschreven door: Anne-lize
   06-08-2013
Ik vond het een superleuke film met veel humor erin! Ook vond ik het stoer om een keer een vrouw met zo een stoere autoraces te zien! Dat heb ik eerder nog niet gezien! Het einde van de film was ook briljant gedaan met een huwelijksaanzoek! Conclusie is: Topfilm!
Geschreven door: Andrew
   27-07-2013
Ik ken de Franse versies en die blijven briljant en beter dan deze Amerikaanse variant. Desondanks vond ik ook deze film leuk om te kijken en vol humor zitten. Het verhaal is ook niet 1 op 1 gekopieerd gelukkig! Het acteerwerk was redelijk goed. In ieder geval passend bij een komedie. Actie bestaande uit auto-achtervolgingsscènes zit er ook genoeg in. Kortom, als je een ontspannen film wilt kijken, is Taxi geschikt.
Geschreven door: mario
   05-11-2012
Als je de orginele Franse versie hebt gezien, is deze echt wel een flauw afkooksel. Nu moet ik toegeven, Queen Latifa doet een goeie job, maar de slapstick-flik is gewoon hopeloos. Absoluut niet grappig, noch voegt zij iets toe in't verhaal. Da's een rol die men gerust had kunnen weglaten of laten invullen door een andere fietskoerier. Bof voor hen die 90 minuten breinloos jeugdig aanvaardbaar plezier willen hebben, geen slecht filmpke. Maar ik vind die toch te licht.
Schrijf zelf een review
loading