Kijk nu Bride Wars op MovieMAX: Liv en Emma zijn al jaren beste vriendinnen en gaan voor elkaar door het vuur. Beiden hebben ze hun huwelijksdag tot in de kleinste details geregeld. Een fout van de weddingplanner zorgt echter voor een probleem; hun bruiloften vallen op dezelfde dag. Liv, Emma en hun levenslange vriendschap ondergaan de ultieme test. Geen van beiden zijn bereid om hun locatie of datum aan te passen; wat uitgroeit tot een regelrechte oorlog! - Bride Wars
×
Bride Wars
Liv en Emma zijn al jaren beste vriendinnen en gaan voor elkaar door het vuur. Beiden hebben ze hun huwelijksdag tot in de kleinste details geregeld. Een fout van de weddingplanner zorgt echter voor een probleem; hun bruiloften vallen op dezelfde dag. Liv, Emma en hun levenslange vriendschap ondergaan de ultieme test. Geen van beiden zijn bereid om hun locatie of datum aan te passen; wat uitgroeit tot een regelrechte oorlog!
×
Reviews (2)Bride Wars
Geschreven door: Ellen
   07-08-2013
Heel leuke film. Kate Hudson en Anne Hathaway acteren voortreffelijk, maar we zijn niets minder gewoon. Een absolute aanrader.
Geschreven door: Stefano
   10-12-2012
Het is wel een leuke en gezellige zogenaamde chick flick. Het zijn 2 meiden die van kids af aan al BFF's zijn en je weet eigenlijk ook al van te voren dat dit uiteindelijk ook nooit zal veranderen. Maar dit neemt niet weg dat dit een leuke film is voor op een luie zondagmiddag. Het is geen Oscar winnaar, maar dat hoeft ook niet om ┤m lekker weg te kunnen kijken. Dus ik geef een 7.
Schrijf zelf een review
loading