Kijk nu X-Men: Dark Phoenix op MovieMAX: Jean Gray begint ongelooflijke krachten te ontwikkelen die haar doen veranderen in de kwaadaardige Dark Phoenix. Nu moeten de X-Men beslissen of het leven van één teamlid meer waard is dan alle mensen die op de wereld wonen. - X-Men: Dark Phoenix
×
X-Men: Dark Phoenix
Jean Gray begint ongelooflijke krachten te ontwikkelen die haar doen veranderen in de kwaadaardige Dark Phoenix. Nu moeten de X-Men beslissen of het leven van één teamlid meer waard is dan alle mensen die op de wereld wonen.
×
Reviews (1)X-Men: Dark Phoenix
Geschreven door: Geert
   25-10-2019
De film volgt de jonge garde van X-men. In deze film leren we Jean kennen als en jong meisje dat door één beslissing vele levens, waaronder het hare, van koers verandert. Xavier neemt haar op in de X-men waar tijdens een reddingsactie een bepaalde kracht zich in Jean settled, een kracht die ze zelf niet weet te controleren. De film neemt een paar rare wendingen die de oudere films eigenlijk onmogelijk maken en dat werkt verwarrend vind ik. Deze reeks blijkt dus een andere richting uit te gaan dan die we kennen met P.Stewart en H.Jackman.Ik ben benieuwd maar vind het wel jammer dat men afwijkt.
Schrijf zelf een review
loading