Kijk nu Replicate op MovieMAX: Zach, zijn beste vriend Randy en zijn crush Kayla komen komen tijdens het filmen van hun eigen YouTube serie tot de schokkende ontdekking dat hun buren een voor een worden vermoord en vervolgens worden vervangen door een exacte kopie van zichzelf. Hun grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer de hele stad dreigt te worden overgenomen door replica's. Ze hebben nog één laatste hoop: met hun video's de rest van de wereld waarschuwen voordat ook zij worden overgenomen! - Replicate
×
Replicate
Zach, zijn beste vriend Randy en zijn crush Kayla komen komen tijdens het filmen van hun eigen YouTube serie tot de schokkende ontdekking dat hun buren een voor een worden vermoord en vervolgens worden vervangen door een exacte kopie van zichzelf. Hun grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer de hele stad dreigt te worden overgenomen door replica's. Ze hebben nog één laatste hoop: met hun video's de rest van de wereld waarschuwen voordat ook zij worden overgenomen!
×
Reviews (1)Replicate
Geschreven door: Filip
   26-09-2019
Een fijne SF thriller die grotendeels gebaseerd is op de classic 'Invasion of the bodysnatchers'. Het origineel blijft superieur maar deze film is zeker de moeite waard.
Schrijf zelf een review
loading