Kijk nu Vice (2018) op MovieMAX: Vice volgt het waargebeurde verhaal van Dick Cheney, één van de belangrijkste vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Als vicepresident onder George Bush was hij berucht om zijn omstreden standpunten. Dick was een voorstander van de 'War on Terror' en de Iraakse Oorlog. - Vice (2018)
×
Vice (2018)
Vice volgt het waargebeurde verhaal van Dick Cheney, één van de belangrijkste vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Als vicepresident onder George Bush was hij berucht om zijn omstreden standpunten. Dick was een voorstander van de 'War on Terror' en de Iraakse Oorlog.
×
Reviews (1)Vice (2018)
Geschreven door: Geert
   02-09-2019
Eigenlijk is dit een licht comedy verhaal, maar je moet de film zien om het ermee eens te zijn. De dingen die Cheney heeft gedaan of niet gedaan, tarten alle verbeelding eigenlijk. De man was op een gegeven moment misschien wel de machtigste man ter wereld, zo stelt de film het althans. De manier waarop de film wordt vertelt is vrij uniek vind ik en er duiken behoorlijk wat bekende acteurs in op, Brat Pitt was producer. Ik ben aangenaam verrast door het verhaal maar ook de manier waarop het in beeld wordt gebracht. Ik vind het een aanrader, en moet me corrigeren, het is eigenlijk puur comedy!
Schrijf zelf een review
loading