Vice (2018) (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vice volgt het waargebeurde verhaal van Dick Cheney, één van de belangrijkste vicepresidenten in de geschiedenis van...
Vice (2018)

Vice (2018)

Drama
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 7 min

Vice volgt het waargebeurde verhaal van Dick Cheney, één van de belangrijkste vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Als vicepresident onder George Bush was hij berucht om zijn omstreden standpunten. Dick was een voorstander van de 'War on Terror' en de Iraakse Oorlog.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Vice (2018) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Eigenlijk is dit een licht comedy verhaal, maar je moet de film zien om het ermee eens te zijn. De dingen die Cheney heeft gedaan of niet gedaan, tarten alle verbeelding eigenlijk. De man was op een gegeven moment misschien wel de machtigste man ter wereld, zo stelt de film het althans. De manier waarop de film wordt vertelt is vrij uniek vind ik en er duiken behoorlijk wat bekende acteurs in op, Brat Pitt was producer. Ik ben aangenaam verrast door het verhaal maar ook de manier waarop het in beeld wordt gebracht. Ik vind het een aanrader, en moet me corrigeren, het is eigenlijk puur comedy!
loading