Kijk nu Winx Club Film op MovieMAX: NEDERLANDS GESPROKEN. Op Alfea wordt het begin van een nieuw schooljaar gevierd. Alles verloopt rustig totdat de Trix het feest ruw onderbreken. De Winx, zonder Bloom, proberen de Trix te stoppen. Maar Icy, Darcy en Stormy stelen een krachtig voorwerp. Ondertussen is Bloom in Domino en ze geniet van het leven als een echte prinses. Alles in haar leven ziet er goed uit: ze heeft haar echte ouders ontmoet en Sky heeft haar ten huwelijk gevraagd. Maar Erendor, de vader van Sky, verbiedt dat zijn zoon trouwt met Bloom. Er blijkt een duister geheim te zijn in het verleden van Eraklyon. Ondertussen verstoren de Oerheksen, met de hulp van de Trix, het evenwicht van Magix met een krachtige spreuk. Alle positieve energie wordt uit Magix gezogen. Kunnen de Winx hen tegenhouden? En zal de liefde tussen Bloom en Sky deze zware beproeving kunnen doorstaan? - Winx Club Film
×
Winx Club Film
NEDERLANDS GESPROKEN. Op Alfea wordt het begin van een nieuw schooljaar gevierd. Alles verloopt rustig totdat de Trix het feest ruw onderbreken. De Winx, zonder Bloom, proberen de Trix te stoppen. Maar Icy, Darcy en Stormy stelen een krachtig voorwerp. Ondertussen is Bloom in Domino en ze geniet van het leven als een echte prinses. Alles in haar leven ziet er goed uit: ze heeft haar echte ouders ontmoet en Sky heeft haar ten huwelijk gevraagd. Maar Erendor, de vader van Sky, verbiedt dat zijn zoon trouwt met Bloom. Er blijkt een duister geheim te zijn in het verleden van Eraklyon. Ondertussen verstoren de Oerheksen, met de hulp van de Trix, het evenwicht van Magix met een krachtige spreuk. Alle positieve energie wordt uit Magix gezogen. Kunnen de Winx hen tegenhouden? En zal de liefde tussen Bloom en Sky deze zware beproeving kunnen doorstaan?
×
Reviews (2)Winx Club Film
Geschreven door: Janien
   12-08-2012
Mijn dochter van 7 & 8 jaar vonden het leuk, spannend en grappig! Ze waren er erg blij mee, en keken er graag naar.
Geschreven door: Monique
   29-07-2012
Dit is een kinderfilm, maar niet geschikt voor de allerjongsten, omdat er aardig wat kwaad in voorkomt, en zouden nachtmerries kunnen krijgen als ze er gevoelig voor zijn. Maar voor de wat oudere kinderen een must. Het zijn supermooie kleuren die er gebruikt worden in de film en kleuren doen veel voor een kind,omdat dat de magie voor fantasie is. Het verhaal is goed, naast het kwaad komt er ook liefde in het verhaal voor. Het verhaal maakt kinderen blij wanneer het goede zich voordoet in de film en geeft een gevoel van geluk. Bij het kwaad komen er spanningen, maar goed en kwaad horen elkaar nu eenmaal aan te vullen. Deze film is wel een aanrader voor de wat oudere kinderen.
Schrijf zelf een review
loading