Peel (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op zijn vijfde werd hij door zijn vader in de steek gelaten en in een isolement opgevoed door een liefhebbende, maar...
Peel

Peel

Drama
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 37 min

Op zijn vijfde werd hij door zijn vader in de steek gelaten en in een isolement opgevoed door een liefhebbende, maar emotioneel onstabiele en overbeschermende moeder. Het enige wat Peel Munter ooit heeft meegemaakt situeert zich binnen de grenzen van zijn ouderlijk huis. Na de onverwachte dood van zijn moeder is de 30-jarige Peel verloren en volkomen alleen. Zonder baan, familie of vrienden moet hij een keuze maken; leven zoals zijn moeder deed, eenzaam en onrustig, of de loop van zijn dreigende lot veranderen door uit te breken in het onbekende en geconfronteerd worden met de beproevingen van een buitenwereld die hij niet begrijpt.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading