De Spongebob Squarepants Film (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. SpongeBob SquarePants leeft op de zeebodem in een grote ananas. Hij werkt in de fast-food branche...
De Spongebob Squarepants Film

De Spongebob Squarepants Film

Animatie Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2004 Duur: 1 u 24 min

SpongeBob SquarePants leeft op de zeebodem in een grote ananas. Hij werkt in de fast-food branche bij de Krusty Krab diner. Wanneer de kroon van Koning Neptunes wordt gestolen is het aan SpongeBob om met z'n vriend Patrick Star hier iets aan te doen. Gebaseerd op de populaire Nickelodeon-serie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Spongebob Squarepants Film aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Tina
Dit is een leuke film voor de echte fan van Spongebob. Je ziet de avonturen van de leuke gele spons met zijn medebewoners van Bikinibroek. Hij beleeft leuke avonturen. De taal is duidelijk en niet gewelddadig. Daarom is het erg geschikt voor de jonge kijker. Het is ook niet te lang. Daarom kunnen de jonge kijkers goed hun aandacht erbij houden.

Reviews

Geert
Als je fan bent van de SpngeBob reeks dan zit je goed met deze filmn hij gaat verder op hetzelfde elan. Leuke humor en absurde situaties. Mr Krab wordt beticht van het stelen van de kroon van de koning. Spongebob en Patrick krijgen 6 dagen de tijd om de kroon te zoeken en terug te brengen anders sterft Mr Krab. Spongebob moet hiervoor naar de gevaarlijke Schelpstad. Ondertussen blijkt dat mr Plakton een snood plan heeft bedacht om alle inwoners tot zijn slaven te maken en voor hem te laten werken, ook blijkt hij het brein te zijn achter de diefstal. Afwachten dus of Spngebob en Patrick de deadline halen en alles redden. Zoontje van 6 vond het geweldig.
loading