Kijk nu Mortal Engines op MovieMAX: Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme omstandigheden aangepast. De mensen wonen in kolossale steden, die op rupsbanden over de aarde rollen. De bewoners van de grote steden vallen de kleinere steden aan om te plunderen en aan brandstof te komen. Tom Natsworth moet vechten om te overleven nadat hij de gevaarlijke Hester Shaw ontmoet. Twee tegenpolen worden door het toeval bondgenoten en samen proberen ze de toekomst te veranderen en te zorgen voor minder onrecht. - Mortal Engines
×
Mortal Engines
Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme omstandigheden aangepast. De mensen wonen in kolossale steden, die op rupsbanden over de aarde rollen. De bewoners van de grote steden vallen de kleinere steden aan om te plunderen en aan brandstof te komen. Tom Natsworth moet vechten om te overleven nadat hij de gevaarlijke Hester Shaw ontmoet. Twee tegenpolen worden door het toeval bondgenoten en samen proberen ze de toekomst te veranderen en te zorgen voor minder onrecht.
×
Reviews (1)Mortal Engines
Geschreven door: Nicole
   04-05-2019
Mortal Engines is een post-apocalyptische avonturenfilm uit 2018, naar aanleiding van het novel Mortal Engines.. Het script en de (technische) productie werd mede gedaan door Peter Jackson regisseur van Lord of the ring en Hobbit trilogie. Dit zie je heel goed in deze film terug, want de visuele en special effecten zijn geweldig. Verrassende film, leuke verhaallijn en genoeg actie. Deze film heeft wel indruk op mij gemaakt. Wat mij aan betreft is deze film zeker een aanrader.
Schrijf zelf een review
loading