Kijk nu Hannibal Rising op MovieMAX: In The Silence of the Lambs, Hannibal en Red Dragon was hij een bloeddorstige seriemoordenaar, in Hannibal Rising moet hij dat nog worden. Deze nieuwe film over Hannibal Lecter volgt het leven van de geniale moordenaar vanaf zijn jeugd in Litouwen, waar zijn ouders en zusje tijdens de Tweede Wereldoorlog voor zijn ogen gruwelijk worden afgeslacht. - Hannibal Rising
×
Hannibal Rising
In The Silence of the Lambs, Hannibal en Red Dragon was hij een bloeddorstige seriemoordenaar, in Hannibal Rising moet hij dat nog worden. Deze nieuwe film over Hannibal Lecter volgt het leven van de geniale moordenaar vanaf zijn jeugd in Litouwen, waar zijn ouders en zusje tijdens de Tweede Wereldoorlog voor zijn ogen gruwelijk worden afgeslacht.
×
Reviews (2)Hannibal Rising
Geschreven door: Max
   28-10-2012
Wat een steengoede, indrukwekkende, spannende en toch ook emotionele film! Door deze film ga je even anders kijken naar het personage Hannibal. Buitengewoon goed geacteerd. Ik heb van de eerste tot en met de laatste minuut doodstil naar de film zitten kijken. Een absolute aanrader, mocht je deze film nog niet hebben gezien. Een 9!
Geschreven door: Nicole
   21-10-2012
Een hele mooie, ontroerende en indrukwekkende film. Dit verhaal zet helemaal de puntjes op de I, erg goede verfilming hoe Hannibal Lector van kind af aan gevormd is tot de man die hij is in de Hannibal films. Dit verhaal laat ook weer duidelijk zien wat een geestelijke trauma bij een mens kan losmaken en kan vormen tot de persoon die je bent. Het verhaal heeft een sterke opbouw en is perfect in beeld gebracht. Ik vond de film ook echt waanzinnig goed, want meestal als er vervolgen komen op een film, vallen ze tegen, maar dat is hier zeker niet het geval. De producers zijn er weer in geslaagd een goede film neer te zetten met geweldige acteurs. Vooral Hannibal zette een sterk personage neer, knap gedaan! Zeker een aanrader voor diegene die de Hannibal film gezien heeft!! Bedankt MovieMAX voor deze geweldige 1 Euro Topper!!!
Schrijf zelf een review
loading