Lotus (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een film over eenzaamheid, hoop en liefde. De dochter van een moeder met euthanasie wens, een invalide voetballer, een...
Lotus

Lotus

Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 37 min

Een film over eenzaamheid, hoop en liefde. De dochter van een moeder met euthanasie wens, een invalide voetballer, een familieman met dubbelleven, een hip stel dertigers, een gescheiden gezin met een autistische zoon. Ze leven allemaal in 1 stad en in de komende 24 uur blijken ze meer verbonden dan ze denken... Een pijnlijke, liefdevolle kijk op de complexiteit van eenzaamheid in Nederland.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lotus aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Mooie melodramatische Nederlandse film. Deze film is extreem goed voor een Nederlandse film, alhoewel er natuurlijk heel wat goeie Nederlandse films zijn op dit moment. Goede acteurs met verrassende rol voor Chris Zegers die heel goed acteert. Deze film doet je nadenken over het leven... Kijken dus! Een 9 als je houdt van dit genre.

Reviews

Anoniem
Mooie meeslepende film met sterke casting. Ik bleef geboeid tot het einde; mooie filmmuziek en open eindes van elke relatie tot het einde. Mooi Drama. Zeker aan te bevelen.
Anoniem
Gek op Raymond thiry, jammer dat hij een relatief klein aandeel heeft.
Anoniem
Jeetje wat een vreselijk slechte film. Het eerste half uur dacht ik steeds; straks gebeurt het en kom je wel 'in de film'. Na een uur dacht ik; ik zit nog steeds niet ín de film. Op het eind dacht ik; zonde van mijn geld. Ik kan hier niets positiefs over schrijven. Eén van de slechtste films die ik gezien heb tot nu toe. Nog nooit eerder dit cijfer gegeven, maar dit keer wel; een 2.
Anoniem
Wat een verschrikkelijk langdradig en niet boeiende film.
Ik dacht dat het zo goed ging met "de Nederlandse film".
Wel goed geacteerd.
Je zou er depressief van worden.
Aan de trailer heb je genoeg.
loading