Cowboys and Aliens (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Daniel Craig speelt een eenzame cowboy die in het ruige woestijnstadje Absolution aanvankelijk buitengesloten...
Cowboys and Aliens

Cowboys and Aliens

Actie Sciencefiction Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 54 min

Daniel Craig speelt een eenzame cowboy die in het ruige woestijnstadje Absolution aanvankelijk buitengesloten wordt. Maar wanneer het stadje aangevallen wordt door buitenaardse indringers, blijkt deze mysterieuze revolverheld de enige persoon die de dorpelingen kan leiden in een strijd tegen de gezamenlijke vijand.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Cowboys and Aliens aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Robert
Dit is echt een topfilm, je zou verwachten dat hij erg nep is vanwege de naam aliens. Maar vanwege de goede effecten en een goed verhaal maakt dit een echte aanrader!!

Reviews

Inge
De combinatie sf en western vond ik geslaagd. Hoe onwaarschijnlijk ook, het verhaal pakt je wel. De special effects zijn prima in orde. Vlotte film en genoeg atie. Ik sluit me wel aan bij een eerdere review, nl. dat ik wel iets meer had verwacht van klinkende namen als Daniel Craig en Harrison Ford. Niettemin zeker een aanrader voor de liefhebbers van dit genre.
Lucien
Een ongewone cowboy film, samen een leuk duo (Craig en Ford). Je moet ook wel van SF houden.
Louis
Wel een leuke film
Harry
Onderhoudende film, aardig vermaak. Niet een heel sterk verhaal en dialogen maar oke! Had van de film, met twee sterke hoofdrolspelers wel meer inhoud verwacht.
Anoniem
Gewoon een film die staat als een rots. Uiteraard onwaarschijnlijk, maar steengoed gefilmd. Je voelt de zinderende hitte van de woestijn en de scherpe kantjes van het wilde westen. De personages groeien zelfs een beetje, wat wil je nog meer voor een actiefilm?
Johan
Het is een aardige film. Het duurt wel enige tijd alvorens duidelijk wordt wat er aan de hand is. Niet echt een thriller maar meer een cowboy film met het nodige knok- en schietwerk gecombineerd met science fiction. Het is een redelijke gezinsfilm maar niet voor de erg jonge kijkers.
Arco
Erg leuke film die verrassend van een onwaarschijnlijk verhaal iets heel goeds weet neer te zetten. Enig minpuntje was de achtervolging te paard achter de ufo aan, het paard kon zonder problemen een ufo bij houden en zelfs inhalen. Maar zoiets mag je met een korrel zout nemen bij zo'n film. Maar nogmaals een erg goede film, zeker een aanrader.
Jan
Mooie film en goede combinatie verleden en toekomst. Spannende scenes, uitstekend verhaal. J.B. Kroes
Peter
Ik begon aan deze film zonder verwachtingen, het lijkt immers een onmogelijke combinatie, een Western en SF-film. Vanaf het eerste moment weet de film echter te boeien en de spanning wordt flink opgevoerd. Het einde komt helaas als bij iedere Amerikaanse film met een onwaarschijnlijke dosis 'feelgood'. Jammer voor een film die verder met flink wat standaard karakters probeert af te rekenen.
Anoniem
Het is een goeie film.
Anoniem
Op de een of andere manier doet de combinatie western en scifi het altijd goed (Firefly, Wild wild west), ook hier zorgt het weer voor prima vermaak. Beetje dun verhaal, maar goede acteurs en special effects maken het goed.
Anoniem
Het is even wennen als je Daniel Craig normaliter in een Bond-film ziet maar hij geeft er een geweldige draai aan. Vooral om van een western een Science fiction movie te maken leek me voor de makers een hele opgave, wat ze overigens prima hebben gedaan. Ford is als vanouds geweldig als nukkige rancher.
Met de goede special effects zeker het bekijken waard.
Sandra
Dit is echt een topfilm, spannend van het begin tot het einde.
Daniel Craig doet het hier geweldig en Harrison Ford is wat ik noem één topacteur die weinig hoeft te zeggen om aanwezig te zijn.
Ik was bang dat het verhaal te nep zou zijn maar woua, de special effects zijn verbluffend.
In een woord : SUPER
Anoniem
Fantastische film. De cast is echt goed gekozen voor deze film, met o.a. Daniël Craig (James Bond) en Harrison Ford. Naast de sterke cast ook nog eens mooie special effects en een zeer origineel verhaal. Kortom, huren!
Anoniem
Vermakelijke film, verhaal vind ik persoonlijk beetje vaag, onduidelijk. Wel op het puntje van je stoel...
ingmar
Een echte popcornfilm! Verfrissende combinatie oud/nieuw en een leuke film tot gevolg. Geen boek over schrijven maar entertainment gehalte is hoog genoeg!
Anoniem
Cowboys en Aliens blijft natuurlijk een zeer ongeloofwaardige combinatie. Maar in deze film mooi bij elkaar gebracht. Het verhaal is zwak, maar de special effects pakken het wel weer op. Mede door het goede acteerwerk.
Helaas blijft voor mij Daniël Craig, James Bond, wat in deze film niet zo een enorme schakkeling hoeft te zijn.
Voor de liefhebber wel een vermakelijke film denk ik. Een 7 van mij.
Ralf
Awesome, eindelijk weer eens een film waarbij je niet in slaap valt ;)
Top cast, top special effects, top score! 't Verhaal is natuurlijk flinterdun, maar wat maakt 't uit, deze film weet je van begin tot eind te boeien. Ik heb eindelijk weer eens van een film genoten als toen ik 10 was. Dit is nieuw, dit is anders. Jammer dat ik 'm niet in de bios heb gezien. Je geld meer dan waard.
Bram
Veel actie in eens een nieuw jasje dan normaal. De combinatie cowboys versus aliens is echt een meesterzet! De cast is goed gebalanseerd met bekende acteurs. En de special effects zijn zeer realistisch. Echt een aanrader!
Ilana
Een lekkere spannende film! Daniel Craig doet het hier beter dan in zijn rol dan '007'. Harrison Ford is gewoon een 'ouwe rot' in het vak en heeft een mooie rol. Leuke combinatie van cowboys en aliens. Weer eens wat anders! Vond het de moeite waard.
Henk
Het best van 2 genres ingenieus gecombineerd in deze zeer geslaagde film. Met acteurs als Harrison Ford en Daniel Craig in de hoofdrollen kun je ook eigenlijk niets anders verwachten. Wat mij betreft mogen er zo meer gemaakt worden.
Anoniem
A breath-taking movie with action from the start!
Very original and nicely played in an uncommun environment for movies involving extra terrestrials.
A must see.
Thumb's up!
Anoniem
Verrassend goede film! Goed verhaal en de combinatie van aliens in een cowboy setting is geweldig! Goede acteurs, zelfs Harrison Ford is goed te pruimen. Het verhaal loopt lekker vlot en is niet al te voorspelbaar, en bevat natuurlijk wel hier en daar een wijze les. Kortom: een geslaagde film die lekker wegkijkt!
Saskia
Een goede film, er zijn momenten waarbij je verwacht dat er iets aan zit te komen, maar waarbij je dan toch nog behoorlijk schrikt. De film zit goed in elkaar en heeft een logische verhaallijn. De film is mooi gemaakt qua natuur en zelfs op een 800 hertz scherm zie je geen neppe dingen. Al met al een aanrader!
Anoniem
Tja, aparte film. De titel 'Cowboys en Aliens' onthult een hoop. De film gaat letterlijk alleen over cowboys en aliens. Bij genre staat Thriller vermeld. Daar ben ik het niet mee eens. Actie en Science fiction komen meer in de buurt. De film is vermakelijk, maar daarmee is ook alles gezegd. Beoordeeld met een 7 vanwege de mooie special effects.
Anoniem
Goede cast met acteurs zoals Daniel Craig en Harrison Ford. Western en Science Fiction. Deed me een beetje denken, qua combinatie, aan die film met Will Smith. Weet de naam even niet meer. Leuke special effects maar ook niets bijzonder. Film kijkt leuk weg maar is niet de film wat ik er van verwacht had. Vond de Aliens een beetje sukkelig overkomen. Geen moment van spanning erin. Een echte huurfilm voor thuis.
Lilian
Super film, had ik niet verwacht. Spannend van het begin tot het einde. Goede hoofdrolspelers,altijd fijn om naar te kijken. Vond het in het begin wel een rare combinatie, cowboys en science fiction. Maar weer eens iets anders.
Sommige acties zijn erg onwerkelijk. Maar al met al een echte aanrader.
Anoniem
Wilfred - Een beetje een vreemd en ongeloofwaardig verhaal natuurlijk, maar wel leuk. Daniel Craig doet het al goed als een soort 'supercowboy' die met één stoot alle 'losers' op zijn pad uitschakelt (Dit was al een leuk genoeg gegeven voor een film geweest...) Bijzonder om Harrison Ford en Daniel Craig in één film te zien. Alles bij elkaar een vermakelijke film om lekker onderuitgezakt van te genieten. Spannend tot het eind.
Sarah
Deze film is echt super. Veel actie, super acteurs en heel goede effecten. Krijgt een dikke 10 van mij!
Thijs
Deze film wilde ik al een hele tijd zien. Wat zal ik er van zeggen? Sterke cast natuurlijk, met een topacteur als Daniel Craig en natuurlijk Harrison Ford. Zeer vreemde film, maar wel spannend. Een echte Clint Eastwood, aan alles te zien. Vreemde combinatie natuurlijk, cowboys en buitenaardse wezens. Toch zal deze film je boeien. Misschien niet door het sterke verhaal, maar wel door de special effects en de actie die in de film zit. Goed te pruimen en de meid die een van de hoofdrollen speelt is erg prettig om naar te kijken!
Goede film, en zeker de moeite waard om naar te kijken!
loading