Gordon & Paddy Nederlands gesproken (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Paddy leeft in een bos en is een jonge muis die graag inspecteur bij de...
Gordon & Paddy (NL)

Gordon & Paddy (NL)

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2017 Duur: 1 u 2 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Paddy leeft in een bos en is een jonge muis die graag inspecteur bij de politie wil worden. Wanneer inspecteur Gordon met pensioen gaat krijgt ze de kans zich te bewijzen. Twee kinderen worden vermist. De hoofdverdachte is een angstaanjagende vos. Maar is de vos wel zo gewelddadig als dat iedereen beweert? Paddy probeert de waarheid te achterhalen om de kinderen te redden.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9
Jos
Wat een heerlijke film voor de allerkleinsten, zowel de muis als de pad zijn even aandoenlijk in hun rol en natuurlijk weten ze het spannende avontuur tot een goed einde te brengen. prachtig getekend en zoveel leuke kleine grapjes waarin kinderen zich kunnen herkennen , absolute aanrader

Deze film komt ook voor in:

loading