De Dirigent (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. De Nederlandse Antonia Brico is als kind met haar ouders geëmigreerd naar Amerika. Ze droomt...
De Dirigent

De Dirigent

Drama
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 14 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. De Nederlandse Antonia Brico is als kind met haar ouders geëmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen. In 1926 keert ze terug naar Europa waar ze de beroemde dirigent Mengelberg smeekt om dirigeerlessen. Mengelberg ziet dat niet zitten en stuurt haar door naar het conservatorium in Berlijn. Uiteindelijk zal ze daar als eerste vrouw het beroemde Berlijns Philharmonisch Orkest dirigeren. De spanning wordt haar bijna te groot, als de liefde van haar leven haar voor het blok zet. Wat zal Antonia kiezen?

Eerste vrouwelijke Emotionele diepgang Inspirerend drama Historische kostuums Vroeg 20e eeuw Berlijns Philharmonisch

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading