Kijk nu Kill Bill op MovieMAX: Legendarisch werd hij als regisseur van spraakmakende en gewelddadige films als Pulp Fiction en Jackie Brown. De zwangere huurmoordenares 'The Bride' (Uma Thurman) wordt bruut neergeschoten. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, verandert ze in een meedogenloze moordmachine die uit is op wraak. Zij gaat op zoek naar de verantwoordelijke bendeleden om ze één voor één te vermoorden... - Kill Bill
×
Kill Bill
Legendarisch werd hij als regisseur van spraakmakende en gewelddadige films als Pulp Fiction en Jackie Brown. De zwangere huurmoordenares 'The Bride' (Uma Thurman) wordt bruut neergeschoten. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, verandert ze in een meedogenloze moordmachine die uit is op wraak. Zij gaat op zoek naar de verantwoordelijke bendeleden om ze één voor één te vermoorden...
×
Reviews (4)Kill Bill
Geschreven door: Sil
   22-10-2012
Zeer goede vechtscènes van Uma Thurman als een doorgedraaide kersverse bruid met een diep verleden die heel wat in te halen heeft na haar ontwaken. Vooral de stukken met Vivica Fox en Lucy Liu zijn onvergetelijk goed neergezet. Maar dat kan ook niet anders met een regisseur als Quentin Tarantino. Deel 2 vond ik eerlijk gezegd wel weer minder.
Geschreven door: Hugo
   05-09-2012
Deze film van Quentin Tarantino zit vol met uitgebreide vechtscènes met een uitstekende Uma Thurman in het middelpunt. De tekenfilmscène in Japanse stijl past ook heel goed in de film. Ik had wel een beetje moeite de plot te ontdekken. Die wordt gaandeweg in hele kleine hints uitgelegd. Het is wel aan te raden hierna gelijk Kill Bill 2 te kijken, want het verhaal gaat verder.
Geschreven door: Max
   20-07-2012
Kill Bill is echt een fantastische film. Ik vind de film ontzettend origineel. De filmtechniek en de scènes zijn geïnspireerd door strips en er zit ook een stuk tekenfilm in. Het is wat gewelddadig, maar doordat er zoveel actie inzit, is het een hele vlotte en spannende film. Ik heb deze film al 5 keer gezien en ik vind het nog steeds geweldig. Ook de filmuziek is perfect.
Geschreven door: Martin
   01-02-2012
Kill Bill is een geweldige film, ook al is deze film al wat ouder. Mijn vrouw snapte de opbouw van de film niet helemaal maar vond het na een uitleg ook geweldig. Hij is voor jeugdige kijkers wel een beetje te gewelddadig. Het is echt een aanrader aan iedereen die van een beetje geweld houdt.
Schrijf zelf een review
loading