Slender Man (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het...
Slender Man

Slender Man

Horror
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 29 min

In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur Slender Man niet bestaat. Wanneer één van de meiden plotseling vermist wordt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel zijn nieuwste slachtoffer is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Slender Man aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Eelco
spannend

Reviews

Nicole
Ik kan niet anders schrijven dan 'wat een slechte film'. Hier had regisseur Sylvain White en schrijver David Birke toch heel wat anders van kunnen maken. Slenderman is een bovennatuurlijke horrorfilm uit 2018 en ontving veel negatieve reacties. De spanning is ver te zoeken. Ook de cast vond ik mager qua acteren. De special effecten betreffende Slender man vond ik vreselijk nep. De scenes in het donker gaven een onduidelijk beeld weer. Ondanks de vele negatieve kritieken wilde ik deze film persoonlijk beoordelen, maar helaas ook van mij een negatieve beoordeling. Met moeit de film uitgekeken!
loading