Kijk nu Slender Man op MovieMAX: In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur Slender Man niet bestaat. Wanneer één van de meiden plotseling vermist wordt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel zijn nieuwste slachtoffer is. - Slender Man
×
Slender Man
In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur Slender Man niet bestaat. Wanneer één van de meiden plotseling vermist wordt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel zijn nieuwste slachtoffer is.
×
Reviews (2)Slender Man
Geschreven door: Eelco
   23-03-2019
spannend
Geschreven door: Nicole
   28-01-2019
Ik kan niet anders schrijven dan 'wat een slechte film'. Hier had regisseur Sylvain White en schrijver David Birke toch heel wat anders van kunnen maken. Slenderman is een bovennatuurlijke horrorfilm uit 2018 en ontving veel negatieve reacties. De spanning is ver te zoeken. Ook de cast vond ik mager qua acteren. De special effecten betreffende Slender man vond ik vreselijk nep. De scenes in het donker gaven een onduidelijk beeld weer. Ondanks de vele negatieve kritieken wilde ik deze film persoonlijk beoordelen, maar helaas ook van mij een negatieve beoordeling. Met moeit de film uitgekeken!
Schrijf zelf een review
loading