Summer of 84 (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zomer, 1984: Davey, Tommy, Dale en Curtis zijn 15 jaar oud en leven een zorgeloos bestaan. Totdat ze het vermoeden...
Summer of 84

Summer of 84

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 41 min

Zomer, 1984: Davey, Tommy, Dale en Curtis zijn 15 jaar oud en leven een zorgeloos bestaan. Totdat ze het vermoeden krijgen dat Davey's buurman, politieagent, misschien de seriemoordenaar is die steeds op het lokale nieuws is. De jongens beginnen een onderzoek dat al snel steeds gevaarlijker wordt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Summer of 84 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jaimy
Echt een super film. Zit prachtig in elkaar, echt een eighties vibe. De kleding, haarstijlen, de interieurs in de huizen, de schoolfeestjes, de sfeer en vooral de muziek. Alles klopt. Je wordt meegevoerd naar een onbevangen jaren '80 jeugd, met leuke herkenbare 'coming of age' elementen, waarin de hoofdrolspelers op avontuur gaan en iets meer avontuur krijgen dan goed voor ze is.

De sfeervolle spannende eighties muziek, de visuele verwennerij, het acteerwerk en het verhaal dat tot het einde spannend blijft maken het de beste film die ik in tijden heb gezien.
loading