Kijk nu Summer of 84 op MovieMAX: Zomer, 1984: Davey, Tommy, Dale en Curtis zijn 15 jaar oud en leven een zorgeloos bestaan. Totdat ze het vermoeden krijgen dat Davey's buurman, politieagent, misschien de seriemoordenaar is die steeds op het lokale nieuws is. De jongens beginnen een onderzoek dat al snel steeds gevaarlijker wordt. - Summer of 84
×
Summer of 84
Zomer, 1984: Davey, Tommy, Dale en Curtis zijn 15 jaar oud en leven een zorgeloos bestaan. Totdat ze het vermoeden krijgen dat Davey's buurman, politieagent, misschien de seriemoordenaar is die steeds op het lokale nieuws is. De jongens beginnen een onderzoek dat al snel steeds gevaarlijker wordt.
×
Reviews (1)Summer of 84
Geschreven door: Jaimy
   15-02-2019
Echt een super film. Zit prachtig in elkaar, echt een eighties vibe. De kleding, haarstijlen, de interieurs in de huizen, de schoolfeestjes, de sfeer en vooral de muziek. Alles klopt. Je wordt meegevoerd naar een onbevangen jaren '80 jeugd, met leuke herkenbare 'coming of age' elementen, waarin de hoofdrolspelers op avontuur gaan en iets meer avontuur krijgen dan goed voor ze is. De sfeervolle spannende eighties muziek, de visuele verwennerij, het acteerwerk en het verhaal dat tot het einde spannend blijft maken het de beste film die ik in tijden heb gezien.
Schrijf zelf een review
loading