Kijk nu Adrift op MovieMAX: Tami en Richard zeilen met een jacht over de Stille Oceaan, ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km de juiste koers te varen naar de Hawaï eilanden. - Adrift
×
Adrift
Tami en Richard zeilen met een jacht over de Stille Oceaan, ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km de juiste koers te varen naar de Hawaï eilanden.
×
Reviews (2)Adrift
Geschreven door: Nicole
   12-11-2018
Een waargebeurde verfilming maakt deze film extra interessant om te kijken. Mijn verwachtingen in deze film werden dan ook waargemaakt. Hoewel het grootste deel zich afspeelt op de boot blijft de film boeiend. Het verhaal wisselt zich vaak af naar heden en flash backs maar is niet storend. Shailene Woodley die de rol van Tami Oldham vertolkt zet deze erg goed en overtuigend neer. Shailene Woodley kennen we ook uit de film 'A fault in our stars'waar ze ook de hoofdrol vertolkte. Wat mij aan betreft is deze film zeker een aanrader om te kijken, maar je moet wel van dit genre houden!
Geschreven door: Barbara
   12-11-2018
Dit waargebeurd verhaal gaat over Tami Oldham en Richard Sharp die na een korte ontmoeting stapel verliefd op elkaar worden, maar er helaas maar kort van mogen genieten. Doordat er een vloedgolf over hun zeilboot terecht komt,en Tami Oldham haar hele leven op z'n kop word gezet. Deze film is van begin tot het eind een boeiend en meeslepend verhaal met best wel spannende momentjes als je van dit soort genre films houdt. Echt een aanrader, en zeker de moeite waard om te zien.
Schrijf zelf een review
loading