Kijk nu Realms op MovieMAX: Twee Amerikaanse bankovervallers zijn in Bangkok op de vlucht voor de Thaise politie na een onverwachte crash. Hierbij nemen zij lokale gijzelaars mee in hun toevlucht in een herenhuis. Terwijl de criminelen hun volgende zet plannen en de gijzelaars proberen te ontsnappen, beginnen ze zich te realiseren dat niemand veilig is voor het kwaad dat in het huis op de loer ligt. - Realms
×
Realms
Twee Amerikaanse bankovervallers zijn in Bangkok op de vlucht voor de Thaise politie na een onverwachte crash. Hierbij nemen zij lokale gijzelaars mee in hun toevlucht in een herenhuis. Terwijl de criminelen hun volgende zet plannen en de gijzelaars proberen te ontsnappen, beginnen ze zich te realiseren dat niemand veilig is voor het kwaad dat in het huis op de loer ligt.
×
Reviews (1)Realms
Geschreven door: Nicole
   26-03-2019
De film 'Realms', wat een slechte film. Ik had eerst de trailer gekeken en toen de film gehuurd. Helaas heeft de trailer niet aan de verwachtingen voldaan. Het begin begint veel belovend met lekker wat actie, maar na enkele minuten zakt het niveau van de film. Totaal niet spannend, schrikwekkend en de horror is ver te zoeken. Op het laatst wordt de 'clue' onthuld, waarna er nog een clue volgt en je het verhaal dus helemaal kwijt bent en niet meer weet waarover het nu precies gaat. Acteurs spelen niet overtuigend en visuele effecten zijn slecht. Jammer genoeg voor mij een grote flop!!
Schrijf zelf een review
loading