Kijk nu Skyscraper op MovieMAX: Will Sawyer is de voormalig leider van een FBI-gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer in het hoogste en meest veilige gebouw van China brand uitbreekt wordt Will ten onrechte als de schuldige aangewezen. Niet alleen moet hij de verantwoordelijken voor de brand opsporen om zijn eigen onschuld te bewijzen, maar hij moet ook zijn eigen gezin zien te redden, dat gevangen zit bovenin het brandende gebouw. - Skyscraper
×
Skyscraper
Will Sawyer is de voormalig leider van een FBI-gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer in het hoogste en meest veilige gebouw van China brand uitbreekt wordt Will ten onrechte als de schuldige aangewezen. Niet alleen moet hij de verantwoordelijken voor de brand opsporen om zijn eigen onschuld te bewijzen, maar hij moet ook zijn eigen gezin zien te redden, dat gevangen zit bovenin het brandende gebouw.
×
Reviews (1)Skyscraper
Geschreven door: Nicole
   10-01-2019
Skyscraper is een 2018 Amerikaanse actiefilm die geschreven en geregisseerd is door regisseur Rawson Marshall Thurber. De 1ste niet komedie die Thurber gemaakt heeft. In de hoofdrol o.a Dwayne Johnson en Neve Campbell. Dwayne als voormalig FBI agent Will Sawyer zet een overtuigende rol neer. De film heeft best wat kritieken gekregen o.a dat het een zwakke remake zou zijn van de Die hard films. Hier ben ik het gedeeltelijk mee eens. De visuele effecten vond ik erg goed. Leuke en spannende film, soms wat over de top maar zeker vermakelijk. Absoluut geen slechte film!
Schrijf zelf een review
loading